Wat is Personal Branding en hoe werkt het?

Wat is Personal Branding en hoe werkt het?

Met Personal Branding kijk je naar de manier waarop jij jezelf ‘als merk’ presenteert aan anderen en of dit past bij wie je wilt zijn. Personal Branding gaat dus over het ‘vermarkten’ van jezelf, maar dan wel op jóuw manier. Sterke Personal Branding zorgt er namelijk voor dat je de dingen aantrekt die jou verder helpen; in je privéleven én je carrière.

Personal Branding is voor iedereen. Zit je midden in een belangrijke verandering, of wil je graag een verandering in je leven? Dan is Personal Branding ook iets voor jou! Personal Branding helpt je om moeilijke keuzes te maken, jezelf te presenteren en om 100% authentiek te zijn.

Hoe werkt personal branding?

Personal Branding begint met het opdoen van relevante zelfkennis. Je start bij de bron: je purpose, het waarom van jouw bestaan. Daarna kijk je naar wie jij als persoon bent. En als laatste naar jouw persoonlijke potentie: wat zijn jouw talenten en waartoe ben je in staat?

Wanneer je een helder en realistisch zelfbeeld hebt kun je gaan nadenken over jouw unieke waarde en hoe je hiermee naar buiten wilt treden. De grote vraag die je aan jezelf moet stellen is: Hoe wil jij jezelf laten zien?

Zodra je deze lijnen hebt uitgezet, is het tijd om aan de slag te gaan en je personal brand in de praktijk te brengen!

Wil jij een succesvol Personal Brand?

Bij P-Plan leren we je graag om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Wij helpen je met het opstellen van en het werken aan jouw personal branding plan, door middel van inspirerende artikelen en een leerzame online cursus.

(44)