Print- en Copyshop

Print- en Copyshop

Iets printen: het hoort nu eenmaal bij ons moderne leven. Maar wat een ellende: uw printer doet het niet meer! Of misschien bent u op zoek naar een betere kwaliteit afdrukken? En wat nu als u wel een printer hebt, maar u een veel groter formaat nodig hebt? Hoe dan ook: u wilt printen, maar waar en hoe?

Waarom niet kunnen printen zo lastig is

Tegenwoordig is er veel, heel veel wat uitgeprint moet worden. Of het nu gaat om tickets voor een festival, uw scriptie of heel simpel om een lekker recept: iedereen wil, of beter gezegd, moet weleens iets printen. Maar hoe doet u dat als u geen printer hebt of als deze zojuist kapot gegaan is? Precies: dan zoekt u een print- en copyshop!

Kopiëren en/of printen doet u natuurlijk zelf!

Heeft u geen zin in nieuwsgierige ogen die graag even alles meelezen of bekijken? Geen probleem. U kunt meestal gebruik maken van een eigen werkplek! Weg stress, gewoon op uw eigen tempo uw eigen zaken regelen. Een laptop of PC staat tot uw beschikking, zodat u uw bestanden simpel kunt binnenhalen, bewerken en uiteindelijk printen. Hoe simpel wilt u het hebben?

Uw scriptie inleveren? Natuurlijk alleen als het mooi is!

U heeft zo uw best gedaan op uw scriptie en eindelijk is het af. Maar ja: nu nog uitprinten en uiteraard neemt u voor uw levenswerk geen genoegen met een mindere kwaliteit dan de beste! Het moet er immers verzorgd uitzien. Stelt u zich eens voor dat het niet positief wordt beoordeeld omdat ze denken dat u er geen aandacht aan besteed hebt. Heeft u daar zolang voor geploeterd? Nee toch? Nou dan! Kies dus voor een kwaliteit aan afdrukken waar men u tegen zegt.

Die vakantiefoto’s verdienen het!

Ook andere zaken verdienen de mooiste kwaliteit. Wat dacht u van de foto’s van uw heerlijke vakantie met de kleine kinderen, de wereldreis die u zojuist heeft afgerond of misschien wel foto’s van uw eerste kleinkind. Het gaat om de dingen uit het leven die men niet zomaar over kan doen. Het gaat om unieke momenten, waar u nog heerlijk aan herinnerd wilt worden door de prachtige foto’s. En dus gaat u voor de mooiste afdrukken!

Leuk hoor: maar wat doe ik met printen op groot formaat?

Bouwtekeningen, posters of uw dierbare foto op een groter formaat, dat vraagt om een grotere afdrukmogelijkheid dan een A3-tje. En dat kan vaak ook. Natuurlijk moet u even opletten of uw foto of afbeelding geschikt is om zo groot te laten afdrukken. Lever uw afbeelding met een hoge resolutie in, in PDF of JPEG en u kunt al snel trots met uw poster naar huis!

Snijden, inbinden of lamineren: hoe compleet wilt u het hebben?

Uw bestanden op papier hebben is 1 ding, maar wat dan? Om het helemaal af te maken is er vaak de mogelijkheid om uw papierwerk te snijden (tot A0) en daarnaast om het te laten lamineren tot en met A3. Ook kan je kiezen voor inbinden. Hoe mooi kan het zijn!

(29)