Lichaamstaal die elke professional moet beheersen

Lichaamstaal die elke professional moet beheersen

Als de mensen werkelijk gebaseerd zijn om op emotie te kopen, dan wat daarvan verkopen wij over onze houding of lichaamstaal. Professor en de sociale psycholoog Amy Cuddy van Harvard daagde ons uit om als helden vóór een vergadering op te stellen en aandacht te besteden aan onze non verbale richtlijnen.

1. Concentreer op warmte: Zegt Cuddy in haar TED bespreking. De mensen onderschatten in het algemeen de krachtige verbinding van warmte en overschatten het belang van bekwaamheid. De mensen neigen om teveel energie te besteden op de woorden. Wanneer u op uw gemak bent, zal het publiek eerder genieten en juist opletten op u. Een communicatietraining kan deze vorm van communicatie verhelpen en verbeteren.

2. Overdrijf soms een beetje: Cuddy blijkt macht te stellen op testosteron (het hormoon met betrekking tot overheersing of energie) en lagere cortisol (het hormoon met betrekking tot spanning) kan opheffen.

3. Ga niet overboord: Zegt Cuddy in een gesprek over politici en het gedrag.  Zij stelt dat wij in het experiment sterk worden geassocieerd met het dierenrijk met hoge en lage overheersing om zeer ongecompliceerde evolutieve redenen. Of u wilt belangrijk zijn omdat u verantwoordelijk bent, of u wilt uw essentiële informatie dichterbij laten komen en verbergen omdat u niet verantwoordelijk bent. Deze ultra alpha- beweging maakt de politicus als iemand die in warmte ontbreekt en daarom in betrouwbaarheid ontbreekt. De meeste verliezen daarom de verkiezing.

(203)