Wahl, marktleider in haarproducten

Wahl, marktleider in haarproducten

Wahl, de marktleider in professionele haarproducten. In 1919 is de elektrische tondeuse uitgevonden, sindsdien zijn er zoveel producten te koop. Denk aan föhns, trimmers, tondeuses e.d. De producten zijn allemaal van een zeer goede kwaliteit, voor thuis en in de salon. Met ruim 2200 werknemers wereldwijd, en het hoofdkantoor in Illinois, USA. Allemaal gestart door Leo J. Wahl.

Wat te koop

Op internet, in kleinere winkels en bij groothandels zijn verschillende soorten tondeuses te koop. Met snoer, zonder snoer, groot maar ook klein. Er zijn losse opzet stukken bij aan te schaffen, waarmee je verschillende lengtes kunt creëeren in het haar. (Meest voorkomend zijn de lengtes 3mm, 6mm, 9mm en 12mm) Ook heeft Wahl tondeuse olie in het assortiment, dit is nodig voor het onderhoud. Uiteraard zijn er ook trimmers, fijn in het gebruik bij bijvoorbeeld het bijwerken van de contouren. Ook voor het gebruik in huis, bijvoorbeeld het bijwerken van de baard en bakkebaard.Stijl- en krultangen zijn er ook genoeg te vinden. Krultangen in verschillende diameters, voor de grovere en fijnere krullen. Ideaal voor het opsteken, bruidjes, maar natuurlijk ook voor een nonchalante look. Ook de stijltang is niet meer weg te denken tegenwoordig. Maak mooie gladde kapsels, of gebruik ze bij het opsteken. Het moderne omvormen of het maken van krullen. Alles kan je met een stijltang bereiken.Wil je een nettere look? Dan zijn warme lucht borstels een uitkomst. Föhn je handdoekdroge haar in model met deze borstels, en het zit perfect! Ideaal voor een snelle oplossing, afwerken met lak en voilà… Perfect!

Dieren

Ook heeft wahl dieren trimmers in de collectie, voor thuisgebruik en de handigere diereneigenaar. Wahl bied twee jaar garantie op niet slijtvaste producten, dus je kunt er een mooie tijd gebruik van maken. De producten zijn allemaal voor een goede prijs te koop, en kwaliteit is uitstekend. Kortom, wie mooi haar wil, wil producten van Wahl!

(160)