Een taleninstituut kiezen

Een taleninstituut kiezen

Recentelijk heb ik een talencursus gevolgd bij een taleninstituut. Het taleninstituut waar ik voor heb gekozen is Regina Coeli. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel veel geleerd heb tijdens de cursus en dat de gehele organisatie erg professioneel te werk gaat. Ik heb dan ook absoluut geen spijt gehad dat ik voor dit taleninstituut heb gekozen.

In 2013 is Regina Coeli uitgeroepen tot de beste opleider van Nederland. Aan deze verkiezingen deden vele opleidingsinstituten mee. Aan de hand van een uniforme vragenlijst konden oud deelnemers de instituten beoordelen op hun kwaliteit. Regina Coeli werd bij deze verkiezingen uitgeroepen tot de beste opleider van Nederland en werd gemiddeld beoordeeld met een 8,9. Dit cijfer bestaat uit diverse onderdelen, te weten doelmatigheid van een training, deskundigheid van de docenten, persoonlijke aandacht en de algehele tevredenheid. Deze informatie heeft er voor mij mede voor gezorgd dat ik mijn taalcursus bij Regina Coeli heb gevolgd.

De taalcursus bij het taleninstituut

Het bedrijf waar ik werk wil binnenkort op de Duitse markt gaan opereren, echter is er niemand binnen het bedrijf die vloeiend Duits spreekt. Velen van ons begrijpen het wel en kunnen ook wel een woordje Duits, maar niet vloeiend. Het spreken van een taal wanneer je naar een nieuw land zaken wil doen is gewoon een belangrijk aspect. Om die reden heeft mijn baas er voor gekozen om mij en nog een paar collega’s een taalcursus Duits te laten volgen.

De opbouw van de cursus en het feit dat Regina Coeli is uitgeroepen tot beste opleider van Nederland in 2013 zijn voor mij en mijn collega’s triggers geweest om de cursus bij Regina Coeli te gaan volgen. Inmiddels zit onze taalcursus erop en we hebben er zo veel geleerd. Wanneer je opzoek bent naar een taleninstituut kan ik je Regina Coeli dan ook van harte aanbevelen.

(120)