iPhone 6 vrijdag in Nederland te koop

iPhone 6 vrijdag in Nederland te koop

De nieuwe iPhone 6 toestellen zijn vanaf morgen in Nederland te bestellen. De iPhone 6 telefoon liggen dan ook in de winkels. Er is een keuze tussen 32, 64 en 128 GB ruimte op de iPhone 6. Providers zoals Vodafone, KPN, Hi en T-Mobile hebben de iPhone 6 en iPhone 6 Plus ook op voorraad liggen zodat deze per direct al besteld kunnen worden. Degenen die voor de vergelijkers gaan zoals Belsimpel, Typhone en GSMwijzer kunnen ook daar terecht. De toestellen worden bij de vergelijkers geleverd vanaf morgen.

Apple.com
Klanten konden bij Apple zelf al op maandagnacht de iPhone 6 en iPhone 6 Plus reserveren. De nieuwe iPhone 6 telefoons zijn vrijdag af te halen bij de Apple Stores. Deze zijn te vinden in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. Deze reserveringen waren binnen anderhalf uur al stopgezet doordat men door de voorraad heen was.

Leveringsinformatie
De nieuwe iPhone is vorige week al in de eerste landen beschikbaar gesteld voor klanten. Pas later zou de nieuwe iPhone in Nederland geleverd worden. Dat wordt dus morgen. De providers hebben leveringsinformatie naar buiten gebracht. De bekende vergelijkers zoals Studentmobiel.nl, Typhone.nl en Belsimpel.nl hebben ook al leveringsinformatie naar buiten gebracht.

Camera van de iPhone 6
Aan de achterzijde steekt de camera wat uit. De camera heeft 8 megapixels. Vergeleken met het voorgaande toestel betekent dit dat het aantal megapixels hetzelfde is. Met de camera kunnen video’s en foto’s nog beter gemaakt worden. Video’s worden opgenomen in HD. De camera aan de voorkant beschikt over 1,2 megapixels.

Nieuwe functies van de iPhone 6
Er zijn veel uiteenlopende functies in de iPhone 6. Dit werd ook verwacht van Apple. De iPhone 6 is heeft een A8 processor en vingerafdrukscanner. De iPhone 6 is daarnaast groter en dunner dan de vorige iPhones. De iPhone 6 is 4,7 inch groot. Hetzelfde geldt voor de iPhone 6 Plus. Deze is nog groter dan de iPhone 6. De iPhone 6 Plus heeft een beeldscherm van 5,5 inch.

(96)