Het unieke aroma van Yves Saint Laurent

Het unieke aroma van Yves Saint Laurent

Ben jij al bekend met de geuren van Yves Saint Laurent? De van oorsprong Franse modeontwerper heeft immers niet alleen kleding op de markt gebracht. Toen Yves Saint Laurent 17 jaar was, heeft hij als assistent voor Christian Dior gewerkt. Daardoor heeft hij uiteraard een bagage vol ervaring mee gekregen. Iets wat hij goed kon gebruiken toen hij besloot ook parfums op de markt te brengen.

Het parfum van Yves Saint Laurent
Het merk Yves Saint Laurent heeft inmiddels al ruim 130 parfums op de markt gebracht. In 1964 is het eerste parfum verschenen en 50 jaar later, anno 2014, is het meest recente parfum op de markt gebracht. Het meest populaire Yves Saint Laurent parfum voor vrouwen is toch wel Opium. Al doet het parfum Manifesto ook niet veel onder op het gebied van populariteit. Deze geuren, maar ook het Yves Saint Laurent parfum Kourous voor mannen, zijn tijdloos en echte klassiekers geworden.

Opium en Manifesto
Het vrouwenparfum Opium is in 1977 op de markt gebracht. Dit jaar is er een variant op deze geur uitgebracht: Black Opium. Het parfum Opium is een zoetige geur, maar het unieke is dat het aroma ook iets oriëntaals afgeeft. In het jaar 2009 is Opium in een nieuwe flacon op de markt gebracht.

Manifesto van Yves Saint Laurent bestaat uit zwarte bessen en bergamot. In de basis bestaat het parfum uit vanille, waardoor Manifesto een warm en vol karakter krijgt. De geur is in 2012 op de markt gebracht. Het gezicht van de campagne is actrice Jessica Chastain.

Bestel parfum online
Gelukkig is het tegenwoordig heel gemakkelijk om je parfum of andere verzorgingsproducten online te bestellen. Ideaal wanneer je overdag altijd druk bent. Yves Saint Laurent online bestellen bespaart je tijd en meestal heb je een bestelling de volgende dag al in huis. Je kunt eenvoudig en veilig online betalen!

(105)