Vastgoedsoftware vs vastgoed software?

Vastgoedsoftware vs vastgoed software?

Kiest u voor vastgoedsoftware of vastgoed software? Zowel vastgoedsoftware als vastgoed software zijn beide geschikt voor het vastgoedprojecten, maar welke is het meest geschikt voor het verbeteren van de financiële performance van vastgoedprojecten? In dit artikel vertel ik u over de verschillen en de mogelijkheden van de software.

Vastgoed software

Met snel in elkaar gezet en haastig gemaakte vastgoed software heeft u een oplossing om projecten te beheersen. Hierbij gaat het vaak om software dat voor vastgoed geschikt is gemaakt. Software dat algemene processen zoals; klantregistratie en documenten beheer ondersteunt. Vanwege deze algemeenheid passen veel ontwikkelaars een bestaand softwarepakket aan de tijdelijke behoefte van de gebruiker aan. Hierbij wordt er weinig rekening gehouden met specifieke behoefte van de gebruiker. Het vastgoed software wordt zowel aan verhuurmakelaars als aan vastgoedontwikkelaars aangeboden. Het moge duidelijk zijn dat dit vastgoed software niet aan de specifieke behoefte van de gebruikers voldoet.

Vastgoedsoftware

Vastgoedsoftware is software die speciaal voor vastgoedontwikkelaars is gemaakt. De vastgoedsoftware is gericht op het inzichtelijk maken van de financiële risico’s van vastgoedprojecten. Vanaf gebiedsontwikkeling en ruimtelijke planning tot aan het beheren van vastgoed, geeft de vastgoedsoftware projectontwikkelaars grip en controle over de financiële performance van de projecten. De vastgoedsoftware geeft ontwikkelaars hiermee de inzichten die nodig zijn om vastgoedprojecten financieel te onderbouwen, te initiëren, te plannen en succesvol op te leveren. Het is dus software dat specifiek in de behoefte van een projectontwikkelaar voorziet en complexe risicomodellen in Microsoft Excel laat uitvoeren.Meer inzicht in uw financiële performance

Welke software voor vastgoed moet ik kiezen?

Bent u een vastgoedontwikkelaar? Heeft u behoefte aan integraal projectmanagement, integraal vastgoed risicomanagement, kopersfacturatie, kopersbegeleiding, strategische vastgoedplanning en ruimtelijke planning? Dan is het wellicht handig om te kiezen voor vastgoedsoftware die een integraal beeld over uw vastgoedprojecten geeft. Met deze vastgoedsoftware heeft u meer grip en controle over de financiële performance van vastgoedprojecten.

(178)