Terreinverlichting voor jouw bedrijf

Terreinverlichting voor jouw bedrijf

Als ondernemer denkt u aan veel verschillende dingen. Hoe haal ik het meeste uit mijn bedrijf op een zo efficiënt mogelijke manier? Hoe haal ik nieuwe klanten binnen? Zijn mijn medewerkers tevreden? Ben ik tevreden over mijn medewerkers? Waar je niet zo snel aan denkt is aan de buitenkant van je bedrijf. Toch is dit erg belangrijk. Want je kunt je medewerkers nergens laten werken als je geen kantoor hebt. Dit kantoor moet natuurlijk ingericht zijn, maar ook aan de buitenkant moet aandacht besteed worden. Zo is terreinverlichting erg belangrijk en dan met name in de winter. Verlichting kan er aan de ene kant voor zorgen dat jouw bedrijf op een indrukwekkende manier wordt verlicht. Aan de andere kant dient terreinverlichting ook voor een veilig gevoel en is het een inbraakpreventie.

 

Waarom terreinverlichting?

In de winter wordt het laat licht en vroeg donker. Je medewerkers komen dus in het donker aan bij het werk en gaan ook in het donker weer naar huis. Heb jij geen terreinverlichting, dan wordt het voor jou en je medewerkers lastig om het gras van de parkeerplaatsen te onderscheiden. Daarnaast is het geen fijn gevoel als je in het donker aankomt en er brand nergens licht. Licht geeft ons namelijk een gevoel van veiligheid. Licht heeft een grote invloed op mensen en het kan een groot verschil maken op het gevoel van veiligheid. Zorg daarom voor een goede terreinverlichting. Daarnaast is licht ook meteen een inbraakpreventie. Het is mogelijk dat je terreinverlichting van Fagerhult enkel aangaat als er mensen zijn. Door middel van sensoren wordt de aanwezigheid van mensen opgepikt. Doordat inbrekers je terrein oplopen, springen de felle lichten aan en dat schrikt af. Het is ook mogelijk dat je altijd een licht laat branden, ook dan zullen inbrekers er minder snel op af komen. Zbudapest-77610_640e staan dan namelijk in het licht en worden zo sneller opgemerkt.

 

Verander het karakter van je bedrijf

Licht kan spannend, mysterieus, vrolijk, fraai, aantrekkelijk en sfeervol zijn. Je kunt veel gevoel opwekken door middel van licht. Heb jij een heel statig bedrijf, dan kun je deze op imposante wijze belichten, zodat het nog groter en belangrijker lijkt. Je kunt je bedrijf ook heel toegankelijk maken en een gezellige sfeer creëren. Verlichting is tevens erg belangrijk voor horeca ondernemers. Horecaverlichting bepaalt namelijk de sfeer van het restaurant.

 

(81)