Cratos verkeersregelaars

Cratos verkeersregelaars

Cratos is de specialist in Nederland voor het leveren van verkeersregelaars. Waarom Cratos? Omdat onze verkeersregelaars de cursus ‘bevoegd verkeersregelaars’ hebben gevolgd en daarmee een landelijke aanstellingspas hebben. Dus waar u ook in Nederland een verkeersregelaar nodig heeft, Cratos regelt dit voor u of uw organisatie.

Naast een landelijke aanstellingspas zijn de verkeersregelaars van Cratos goed opgeleid en veel ervaring in het vak. Uw werk- of bouwomgeving wordt een stuk veiliger voor uw personeel en het verkeer. Ook zwaar transport begeleiden is geen probleem voor de verkeersregelaars.

Tijdens een omleiding of openbreking van een straat is het inzetten van verkeersregelaars noodzakelijk voor het soepel laten verlopen van de verkeersstromen.

De verkeersregelaars van Cratos 24 uur per dag beschikbaar door heel Nederland. Bovendien kan een Cratos verkeersregelaar binnen een paar uur op de gewenste bestemming zijn. Omdat een verkeersongeval of ander incident niet altijd van tevoren te voorspellen is kan dit erg handig zijn. Voorbeelden waarvoor u een verkeersregelaar van Cratos kunt inzetten is bij een evenement, weg-werkzaamheden, een ongeluk of een defect verkeerslicht.

Cratos weet hoe belangrijk het is om op zulke momenten een goede verkeersregelaar op locatie te hebben. Cratos heeft een groot bestand aan verkeersregelaars, daarom kunnen wij bijna altijd het personeel leveren waar u om vraagt, ook al is het een last-minute aanvraag! Dus denkt u eraan om binnenkort een verkeersregelaar in te huren, dan bent u bij Cratos verkeersregelaars aan het juiste adres.

Als u bij Cratos verkeersregelaars een verkeersregelaar inhuurt komt de hij altijd met auto op de plaats van bestemming. Dat is handig want zo is hij snel op locatie en kan de auto bovendien gebruikt worden om bijvoorbeeld een weg af te sluiten. Ook worden de auto’s gebruikt om de bouwmaterialen te stallen in de auto aan het eind van de dag. Op deze manier wordt er veel diefstal voorkomen.

De verkeersregelaars van Cratos worden voorafgaand elke evenement uitvoering geïnformeerd over de werkzaamheden en regels. Elk evenement is namelijk anders en vraagt een speciale aanpak. Cratos heeft vriendelijkheid en een goede service hoog in het vaandel staan bij de verkeersregelaars. Deze twee aspecten zijn de basis voor een prettige doorloop en beveiliging van uw evenement.

Bij evenementen is het vaak zo dat veel mensen met de auto komen. Als dit niet goed geregeld wordt kan dit uitlopen tot chaos. Bij Cratos verkeersregelaars zijn de verkeersregelaars dusdanig geïnstrueerd zodat al het verkeer goed geleid wordt en dat de doorstroom zo soepel mogelijk verloopt.

(101)