Actieve vakanties 2013 – jongerenvakanties met pit

Actieve vakanties 2013 – jongerenvakanties met pit

Er zijn uiteenlopende vakanties die door jongeren geboekt worden. Een groot deel van de jongeren in Nederland kiest jaarlijks voor een strandvakantie of zonvakantie in bekende plaatsen als Cherso en Salou, maar daarnaast is er ook een grote groep jongeren die in hun zomervakantie op zoek zijn naar meer actie en avontuur. Voor deze laatste groep organiseert Simi Reizen actieve vakanties.

De actieve vakanties van Simi Reizen kenmerken zich doordat ze volledig verzorgd zijn en altijd naar gebieden gaan die spanning, uitdaging en fun bieden. Zo verblijven we tijdens onze bergsportkampen in Oostenrijk in bekende gebieden als Kaprun en Zell am See, waar ook in de zomervakantie genoeg te doen is. Onze strandvakantie naar Kroatie (Split) ligt in een prachtig gebied, op nog geen half uur van bergen waar we kunnen klimmen, raften en canyoningen. Al onze vakanties zijn actieve vakanties met een vrij pittig, maar voor iedereen haalbaar, programma.

In 2013 biedt Simi Reizen actieve vakanties naar Slovenie, Noord-Italie, Zuid-Frankrijk, de Belgische Ardennen, Tsjechie en Kroatie. Al deze landen hebben veel te bieden voor jongeren. Sommige landen zijn iets meer gericht op uitgaan en fun, zoals onze actieve vakantie in Kroatie. Andere vakanties gaan wat meer terug in de natuur, zoals de jongerenvakantie naar Italie (Dolomieten) en ons bergsportkamp in Oostenrijk. Daar tussenin hebben we prachtbestemmingen zoals Slovenie die het beste van beide werelden combineert.

Voor een actieve vakantie met uitdaging kies je voor een actieve jongerenreis met Simi! Volledig verzorgd en grondig georganiseerd!

 

 

(119)