Klaas Hummel mobiele racewebsite

Klaas Hummel mobiele racewebsite

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld: Met je smartphone het laatste nieuws checken. De desktop website Klaas Hummel Racing is op de computer prima te bekijken maar zodra je het op een mobiel wilt bekijken wordt het lastig. Sinds kort is het dan ook mogelijk de website Klaas Hummel Racing via je mobiel te bekijken zonder het eindeloze gezoom en lange laadtijden.

Klaas Hummel deed zijn intrede in de race wereld in 2007 toen hij voor het eerst mee deed aan een racewedstrijd in Frankrijk. Klaas Hummel is sindsdien een bekend autocoureur  en is ook buiten Nederland geen onbekende meer. Door het groeiende aantal fans is de website Klaas Hummel Racing gelanceerd. Klaas Hummel wil via de website contact met zijn fans, wat tevens de basis is voor het plaatsen van nieuwe artikelen.

Klaas Hummel is niet de enige die een mobiele website heeft gelanceerd de laatste tijd. Door de grote toename van het smartphone gebruik worden websites meer en meer mobiel bekeken. Niet elke website is hier in eerste instantie voor geprogrammeerd, wat kan leiden tot uitgerekte pagina’s of veel scrollen voordat je iets goed kunt zien. Veel bedrijven hebben hier al op ingespeeld door hun huidige website mobiel vriendelijk te maken of een nieuwe mobiele website te lanceren.

De mobiele website van Klaas Hummel is, net als de desktop versie, voornamelijk gericht op het nieuws gedeelte. Korte maar krachtige nieuwsberichten over Klaas Hummel’s race ervaringen of race nieuws in het algemeen. Naast nieuwsberichten is er ook ruimte voor foto’s en video’s. Er staan foto series op van verschillende races en andere activiteiten zoals trainingen. De video’s zijn vooral samenvattingen van races en interviews met Klaas Hummel.

De autosport wordt in Nederland steeds populairder wat er automatisch voor zorgt dat de coureurs meer aandacht krijgen. Niet alleen Klaas Hummel is er daarom toe gedwongen ook online representatief over te komen. De mobiele website van Klaas Hummel Racing is er zowel voor de fans als de pers. Andere coureurs hebben ook al aangegeven een mobiele website te lanceren gezien de grote vraag hiernaar.

http://www.klaashummel.mobi

(295)