Sfeervol buiten eten

Sfeervol buiten eten

Heerlijk als het weer wat warmer wordt en we buiten kunnen tafelen, dat vinden wij van Gifts & More ook. De tafel wordt gedekt en de barbecue gaat aan! Met de accessoires van Gifts & More zorgt u voor een prachtig gedekte tafel. Dit kan bijvoorbeeld met keukentextiel, placemats, kaarsen en sierkussens.

De tafel is gedekt voor de zomerse avond

Breng de barbecue in de zomerse strandsferen met accessoires van Gifts & More. Het keukentextiel is in beige en grijstinten, de typische kleuren van het strand. Plaats katoenen placemats in de Lounge Club stijl voor een luxe maar zomergevoel. Er zijn ook placemats van polyester, deze zijn makkelijk afneembaar als u knoeiende kinderen heeft. Maar de katoenen placemats kunnen eenvoudig in de wasmachine.

Het keukentextiel staat geheel in teken van een lounge set. Leuk aan deze collectie: er zijn ook schorten in dezelfde stijl. Zo is de tafel niet alleen prachtig in de zomerse sferen, maar ook de grilmeester! De schorten zijn extra lang, zo blijven eventuele blote benen beschermd tegen oliespetters.

Sfeervolle kaarsen en windlichten

Een knusse sfeer buiten is al snel gemaakt. Met een paar simpele kaarsen op tafel, creëert u al snel een warm en romantisch gevoel. Er zijn ook speciale windlichten voor buiten. De kaarsen worden beschermd door glas. Hierdoor kunnen de kaarsen uren lang branden en worden beschermd tegen wind en nieuwsgierige kindervingers. Er zijn kleine windlichten voor op tafel, maar ook grote voor in de tuin.

Knusse sierkussens

Prachtige grote sierkussens voor op uw lounge set, maakt de sfeer in uw tuin helemaal af. Er zijn matraskussens speciaal voor de tuinstoelen, maar ook tochtkussens en grote sierkussens. De sierkussens zijn verkrijgbaar in dezelfde stijl als het keukentextiel! Super handig en zo één dezelfde stijl in uw tuin te brengen.

Nieuwsgierig geworden naar deze collecties? Gifts & More heeft verschillende collecties helemaal in de strandsferen. Van de collecties zijn verschillende accessoires: keukentextiel, sierkussens en meer. Bekijk de collectie online op onze webshop Gifts & More Landelijke Woonaccessoires.

 

(106)