Hans Kortlevers, voor al uw internet acties!

Hans Kortlevers, voor al uw internet acties!

Wie is er tegenwoordig niet op zoek naar koopjes? http://www.hanskortlevers.net is hier het antwoord op. De economische crisis is in volle gang en mensen doen er alles aan om kosten te besparen. Een overzicht met alle momenteel lopende acties op het internet, dat is wat Hans Kortlevers met zijn website wil realiseren.

De website is ontstaan uit behoefte voor één plek voor al deze acties: http://www.hanskortlevers.net. Hans Kortlevers zag mogelijkheden voor het starten van een verzamelsite nadat hij zelf op zoek was naar een overzicht maar deze nergens kon vinden. Met zijn eigen site probeert hij in te spelen op deze behoefte.

In eerste instantie was het idee om een kleinschalige website op te zetten. Een website voor hemzelf en zijn naaste omgeving maar ook gewoon omdat hij graag mee wou weten over website maken. Toen hij ontdekte dat het wel erg in de smaak viel ging hij onderzoeken of er voldoende vraag naar was om het uit te breiden en daar kwam uit dat die er zeker was, en  opvallend genoeg, hier nog niemand op in heeft gespeeld.

De website staat nu bijna een maand online en het aantal bezoekers stijgt met de dag, aldus Hans Kortlevers. Het is tegenwoordig gewoon erg handig een dusdanig overzicht te hebben waarin goed geselecteerde acties te vinden zijn.

Hans Kortlevers is niet de persoon die zelf de acties organiseert, hij verzamelt ze slechts en maakt er een overzichtelijke lijst van. De deals die in aanmerking komen om gepubliceerd te worden moeten wel aan bepaalde voorwaardes voldoen. Hans Kortlevers stelde dat er wel echt sprake moet zijn van een actie, niet bijvoorbeeld zomaar een kleine prijswijziging. Deze criteria houdt de kwaliteit van de deals hoog, en dat is waar het om gaat.

Dus als u op zoek bent naar een nieuwe deal, u weet waar u het nu en in de toekomst kunt vinden!

(134)