Chris Stikvoort Interieur en Inspiratie

Chris Stikvoort Interieur en Inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor meubels? Chris Stikvoort zijn http://www.chrisstikvoort.com/inspiratie geeft u inspiratie voor elk type woning. Of het nou gaat om een nieuwe bank, open haard of keuken, u vindt het allemaal op de website. Chris Stikvoort is gestart met zijn website om zijn passie voor interieur te delen met anderen. Hij vindt het leuk om zijn enthousiasme over te brengen en hierdoor mensen een andere kijk op interieur te geven. Voordat hij de met de website startte gaf hij kennissen en vrienden al vaak advies wat betreft interieur. Chris Stikvoort merkte dat er veel vraag naar was, dat is ook de aanleiding geweest voor het starten van een eigen website: http://www.chrisstikvoort.com/inspiratie.

De website staat nu enkele weken online en Chris Stikvoort merkt dat het verkeer begint toe te nemen. “Naarmate er meer artikelen komen, stijgt het aantal bezoekers”. Met de website probeert Chris Stikvoort een publiek te bereiken die echt geïnteresseerd is in interieur en door het lezen van de artikelen inspiratie opdoen.

Mocht u zelf ideeën, tips of gewoon een leuk verhaal hebben over interieur, Chris Stikvoort schrijft hier graag over dus stuur gerust een berichtje! Chris Stikvoort probeert de website zoveel mogelijk up-to-date te houden door regelmatige nieuwe berichten te plaatsen. Dus als u op zoek bent naar advies of inspiratie wat betreft interieur, neem eens een kijkje op http://www.christikvoort.com/inspiratie !

(176)