Bent u al gekeurd?

Bent u al gekeurd?

U laat uw auto, cv-ketel en uw caravan toch ook preventief onderzoeken om mogelijke mankementen in een vroeg stadium te ontdekken? Waarom laat u uw lichaam dat niet eens keer in de zoveel tijd onderzoeken op mogelijke aandoeningen? Dit is mogelijk door uw lichaam te laten scannen door een bodyscan.

De bodyscan is onder andere bekend van het televisieprogramma Business Class; bodyscan business class. De bodyscan heeft alles te maken met een preventief medisch onderzoek. Vaak worden aandoeningen en/of ziektes pas ontdekt wanneer er klachten optreden.  Als er al klachten zijn is het moeilijk te genezen of het is al te laat om te behandelen. De kans op genezing wordt echter veel groter wanneer een ziekte in een vroeg stadium wordt ontdekt. Dit kan door het laten uitvoeren van een preventief onderzoek. Een preventief onderzoek kan bijvoorbeeld met een CT-scan of een MRI scan uitgevoerd worden. Ook andere onderzoeken zijn denkbaar. Het is niet alleen een voordeel dat u op deze manier een ziekte of aandoening in een vroeg stadium constateert, ook geeft het natuurlijk een zeer gerust gevoel wanneer u te horen krijgt dat u gezond bent.

Met een bodyscan wordt uw lichaam met verschillende moderne onderzoeksmethoden in kaart gebracht. Hierbij krijgt u inzicht in uw gezondheid. Iedereen heeft natuurlijk te maken met een andere persoonlijke situatie. De leeftijd verschilt, de levensstijl, familiaire risico’s en de op dat moment aanwezige klachten. Daarom is het belangrijk dat een bodyscan wordt afgestemd op de persoon. Allereerst zal er altijd een intake plaats vinden en aan de hand hiervan zal er bepaald worden welke verschillende onderzoeksmethoden er gebruikt zullen worden. Hierin is het mogelijk om speciaal samengestelde pakketten af te nemen. Ook is het mogelijk om gerichte onderzoeken plaats te laten vinden.

De bodyscan is bekend van bodyscan businnes class en aan te raden als u van zekerheid houdt. Laat uw lichaam dan eens in de zoveel tijd preventief onderzoeken. Wanneer u gezondheidsklachten heeft en uw wilt weten waar deze vandaan komen, ook dan is een bodyscan op zijn plaats.

(83)