Retourneren van producten, wat houdt dit precies in?

Retourneren van producten, wat houdt dit precies in?

Hoeveel producten heb jij afgelopen tijd online besteld en retour gestuurd? De kleur valt anders uit, het product is toch anders dan je verwacht, te klein of je hebt toch wat anders bedacht… Dit komt je vast bekend voor! Veel (nieuwe) geretourneerde producten die retour komen bij grote online winkels gaan vaak niet terug de voorraad in, maar belanden op een grote hoop en verdwijnen uiteindelijke de prullenbak in. Dat is toch zonde! Dat vinden zij nou bij De Retourboer ook!

Wat verkoopt De Retourboer?
Op hun website verkopen zij voornamelijk retourproducten en restpartijen van nieuwe producten. Heel af en toe verkopen zij ook nieuwe producten als het in het seizoen past.

Wat zijn retourproducten?
Die grote berg (nieuwe) retour gestuurde producten en restpartijen geeft De Retourboer een tweede kans op hun webshop voor een leuke prijs en soms spotgoedkoop. Veel producten worden alleen geopend, bekeken en terug gestopt in de verpakking voordat deze retour worden gestuurd. Deze producten zijn dan eigenlijk nog zo goed als nieuw, op de verpakking na. Soms is de verpakking beschadigd of zit er een kras op het product. Maar de producten functioneren nog prima. Als je een product voor een leuke en betaalbare prijs kan kopen, is dat krasje onderop/achterop of de beschadigde verpakking toch niet zo erg?

Het assortiment varieert met veel goedkope geretourneerde producten en wordt voortdurend aangevuld. Daarom zouden ze het leuk vinden dat je regelmatig even een kijkje komt nemen op hun website www.deretourboer.nl

Restpartijen
Zij verkopen ook restpartijen. Deze restpartijen bestaan uit nieuwe producten, en komen vaak uit een collectie van vorig jaar of zijn beschikbaar gekomen door te grote productie. De producten zijn als nieuw en vaak tijdloze designs. De restpartijen bestaan uit huishoudelijke elektronica (blenders, koffiezetapparaten, luchtreinigers), woonaccessoires (lantaarns, serveerplanken, klokken), speelgoed en verzorgingsproducten als krultangen, föhns en massageapparaten.

Nieuwe producten
Heel af en toe verschijnen er ook nieuwe producten op onze website. Vaak zijn dit artikelen van het seizoen of hebben wij deze bij een grote partij kunnen kopen. Toch zal er nooit zoveel voorraad van deze artikelen zijn. Dus wees er snel bij als je een nieuw product ziet.

Wie zijn de mensen achter De Retourboer?
Sinds september 2019 hebben Wesley en Amanda een relatie. In één van de vele wandelingen met het mooie weer, hebben zij na veel gepraat en gefantaseer, besloten om een volgende stap te nemen. Niet samenwonen, niet trouwen en ook geen kinderen. Nee, ze besloten eind augustus 2020 in het diepe te springen en samen De Retourboer te starten. 

Wesley is goed in verkopen en heeft al van alles en nog wat verkocht op de online marktplaatsen. Amanda heeft ervaring met websites ontwerpen/onderhouden, administratie en marketing. Goede vaardigheden om te combineren in een bedrijf, zo is de samenstelling van De Retourboer tot stand gekomen. 

Winactie
Om 2021 knallend in te luiden gaan zij op 1 januari van start om één van de veelgenoemde voornemens te ondersteunen met een retourproduct. Door te liken en te delen kan de winnaar een blender winnen om met gezonde zelf gemaakte smoothies het jaar van start te kunnen gaan. Like hun Facebookpagina @DeRetourboer en winactie bericht, en tag vrienden die dezelfde voornemens als jij hebben. Delen van de post zou leuk zijn.

Vrijdag 8 januari maken zij de winnaar bekend!

 

(27)