Fotovergroting

Fotovergroting

Heb je een mooie foto van vakantie, werk, vrienden of noem het maar op, en je wilt deze uitvergroot bij je thuis ophangen? Dat is mogelijk. Één van de trends van de afgelopen jaren is het afdrukken van foto’s op canvas portretten of posters. Als je een foto laat afdrukken op deze posters kan je een foto laten vergroten door deze bedrijven. Het enige wat je hoeft aan te leveren is de foto en waar je de foto op afgedrukt wilt hebben. Dit kan een poster zijn of een canvas schilderij. Een canvas schilderij kan bijvoorbeeld erg leuk zijn om als cadeau weg te geven.

“Één van de trends van de afgelopen jaren is het afdrukken van foto’s op canvas portretten of posters”

 

Promotie
Als je een feest of evenement wilt promoten, dan kan je bijvoorbeeld in de stad waar het evenement wordt georganiseerd posters ophangen om de aandacht voor dit feest te trekken. De kosten hiervan zijn niet erg hoog en de kans is groot dat je veel aandacht voor het evenement kunt trekken. Natuurlijk dient de poster dan wel aantrekkelijk te zijn voor het publiek wat je wilt trekken. Als het een muziek evenement is en er komen grote namen, zet deze dan groot op de poster. Als bijvoorbeeld de bekende DJ Armin van Buuren komt draaien is het zeker aan te raden om dit goed te vermelden op de poster. Armin van Buuren heeft namelijk veel fans en hier zullen veel mensen naartoe willen om hem te horen en zien draaien. Zo zal de poster actie hoogstwaarschijnlijk een groot bereik hebben en zullen mensen dit ook weer doorgeven aan hun vrienden! Je krijgt er dan dus nog gratis mond tot mond reclame bij!

“Als je een feest of evenement wilt promoten, dan kan je bijvoorbeeld in de stad waar het evenement wordt georganiseerd posters ophangen om de aandacht voor dit feest te trekken”

 

Cadeau
Veel mensen laten een foto vergroot op een canvas schilderij zetten als cadeau. Denk hierbij aan een een verliefd koppel dat een foto van hun samen als cadeautje geeft bij valentijn of bij een jubileum. Ook geven kinderen hun ouders zo’n cadeau als ze bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd zijn. Dit zijn een aantal voorbeelden die men gebruikt om een canvas schilderij als cadeau te geven.

(116)