Een stukje jeugdigheid terug

Een stukje jeugdigheid terug

Het gebeurt iedereen en het is helaas onvermijdelijk: ouder worden! Tel daarbij ook nog eens alle stress op die we tegenwoordig hebben en dan is het natuurlijk ook niet onlogisch om te bedenken dat dit een flinke aanslag op je lijf is en op je huid. Tegenwoordig is ook het hebben van een zongebruind kleurtje een teken van luxe, maar wanneer men dat kleurtje verkrijgt door veel in de zon of onder de zonnebank te liggen, dan is dat natuurlijk niet zo goed voor je huid. Net als sigaretten, overmatig drankgebruik en luchtvervuiling draagt een overdaad aan zonlicht bij aan het (voortijdig) ontstaan van rimpels. Gelukkig kan je met een behandeling met hyaluronzuur wel een stukje van de jeugdigheid en gladhuid van je huid terugbrengen.

Hyaluronzuur is een filler, maar ook een stofje dat wij van nature al aanmaken in onze huid. Tot ongeveer je 30e is deze aanmaak stabiel, maar na je 30e gaat de aanmaak teruglopen en dit zorgt ervoor dat je huid meer zal gaan rimpelen. Eigenlijk vervult lichaamseigen hyalorunzuur dezelfde functie als de fillers die je ingespoten krijgt bij de injectable klinieken Venlo. Het fungeert als naturlijk vulmiddel in de huid, het vormt als het ware kussentjes die de huid mooi vol en jong houden. Een jongere huid is ook beter doorbloed en ziet er daarom goed uit.

Gebieden rond de mond en de wangen kunnen goed worden behandeld met fillers. De mond zelf kan ook worden opgevuld met hyaluronzuur, waardoor deze weer vol en jeugdig is. Maar bijvoorbeeld de neus kan ook deels worden gecorrigeerd met behulp van fillers. Hetzelfde geldt ook voor de kin, wanneer hier bijvoorbeeld putten in zitten. Uiteraard worden hiervoor wel andere fillers gebruikt dan voor de andere delen van het gezicht. Je arts weet precies welke fillers voor welk deel van het gezicht het meest geschikt zijn.

(100)