Druk en gezond leven

Druk en gezond leven

Vandaag de dag hebben we het allemaal druk, druk en nog eens druk. Je probeert natuurlijk wel zo gezond mogelijk te leven en te blijven maar dat kan wel lastig zijn als je niet zoveel tijd heb. Beweging is nog wel te regelen in bijvoorbeeld je pauzes, maar echt uitgebalanceerd eten kan heel tijd in beslag nemen en die tijd hebben we helaas vaak niet.

Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome en Dr mercola leiden en dus ook meerdere manieren om je voedingspatroon goed te balanceren. Er zijn natuurlijk ook supplementen Doctor best. Iedereen heeft daar natuurlijk wel een mening over en iets op te zeggen, maar supplementen kunnen bij juist gebruik een prima aanvulling zijn op de rest van je dieet.

Een grote groep mensen vindt het lastig om aan hun twee keer per week vette vis te komen. dat kan komen doordat zij geen vis lusten – vis heeft natuurlijk een zeer specifieke smaak – maar goede vette vis kan bovendien ook nog vrij prijzig zijn en dat is wellicht wel lastig als je een groot gezin hebt en dus veel vis moet kopen. Alsnog is een stukje vette vis wel heel erg gezond en eigenlijk zijn de omega’s die je uit vis haalt, onmisbaar voor je dieet. Je kunt ze namelijk ook niet uit andere voedingsmiddelen halen. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat je alsnog die goede vetten binnenkrijgt, ook als je niet twee keer per week vette vis eet of gewoon geen vis lust.

Gelukkig zijn deze omega’s ook goed binnen te krijgen met supplementen. Deze zijn bovendien smaakloos en daarmee dus ook zeer geschikt voor die mensen die absoluut niet van bis houden. Maar was je er ook van op de hoogte dat vis en de vetten erin ook heel goed zijn voor je hond of je kat? Hoogstwaarschijnlijk zitten deze vetten namelijk ook al in het voer dat ze krijgen en dat zorgt ervoor dat hun vacht mooi glimt en de botten van je geliefde huisdier goed ‘gesmeerd’ blijven.

(95)