Telefoonhoesje of verzekeren?

Telefoonhoesje of verzekeren?

Op het gebied van telefoonhoesjes en mobiele telefoon accessoires zijn er continue ontwikkelingen. Als je bedenkt dat tegenwoordig bijna iedereen een smartphone heeft is dit eigenlijk ook vrij logisch. Voor een smartphone betaal je tegenwoordig al snel tussen de 400 en 800 euro dus een goede bescherming in de vorm van een telefoonhoesje is geen overbodige luxe. Er is dan wel de mogelijkheid om het toestel te verzekeren, maar om maandelijks nog eens rond de tien euro extra neer te tellen gaat voor veel mensen te ver. De keuze voor een hoesje is dan snel gemaakt.

Telefoonhoesje aan de riem

Waar het vroeger helemaal in de mode was om je mobiele telefoon in een hoesje aan de riem te dragen zijn er tegenwoordig weer heel andere telefoonhoesjes die aan populariteit winnen. Wil je bijvoorbeeld een telefoonhoesje dat niet al te veel opvalt en je smartphone niet te dik maakt dan kies je voor een hardcase of een gel hoesje. Een nadeel van deze telefoonhoesjes is echter dat het beeldscherm niet beschermt is. Dit kan je dan weer oplossen met de nieuwste trend: Een anti-barst screenprotector. Deze zijn los verkrijgbaar en eenvoudig te bevestigen op het scherm. Het scherm is zo naast krassen ook tegen barsten beschermd.

Beter beschermende telefoonhoesjes

Voor iemand die zijn smartphone liever in zijn geheel beschermt is er ook voldoende keus qua telefoonhoesjes. Met een flipcase of een bookcase heb je je smartphone in zijn geheel beschermt. Deze telefoonhoesjes zijn niet alleen erg gewild omdat ze goede bescherming bieden, ze geven je smartphone namelijk een zakelijke en chique uitstraling.

Of je nou liever voor een hardcase, een gel hoesje of een flip cover gaat. Op telefoonhoesje.nl vind je het allemaal makkelijk en snel. De hoesjes zijn gemakkelijk te bestellen en uit voorraad leverbaar. Als je voor 18.00 uur een bestelling plaatst wordt het pakket dezelfde dag nog verstuurd.

(110)