Buikspieroefeningen

Buikspieroefeningen

Veel mannen willen graag een gespierde of strakke buik. In wanhoop kopen ze tellsell producten zoals de ab king pro, de saunabelt en andere waardeloze apparaten. Het kopen van deze producten kost je handen vol geld en het levert niks op. Maar hoe krijg je dan die mooie sixpack?

Om een strakke sixpack te krijgen is het van belang dat je een gezonde voeding binnen krijgt. Een sixpack is pas zichtbaar bij een vetpercentage van 10 tot 12%  dus als je een te hoog vet percentage hebt kun je wel eindeloos buikspieroefeningen gaan doen maar zullen de blokjes nooit zichtbaar worden. Als je dus een te hoog vet percentage zul je eerst moeten afvallen.

Afvallen is voor niet iedereen even gemakkelijk, het kan ook aan je lichaamsbouw liggen of je snel aankomt of juist niet. Als je zware overgewicht problemen hebt kun je het beste langs een dieetiste gaan, deze kan je begeleiden met het behalen van je doelen. Heb je een klein beetje vet wat je buikspieren bedekt? Dan kan je zelf aan de slag, om te beginnen schrap je alle tussendoortjes uit je voeding schema. Alleen gezonde voeding kan je helpen met het behalen van je doelen. Als je voeding in orde is gaat het al stukken sneller dan met een ongezonde voeding. Dan kan je beginnen met cardio, door de cardio verbrand je meer kcalorien dan dat je binnen krijgt hierdoor ga je afvallen.

Heb je moeite met gemotiveerd te blijven bij het sporten? Probeer dan een pre workout die je meer energie geeft zoals no xplode of noxi pro.

 

(163)