Hotel App voor uw gasten en uzelf

Hotel App voor uw gasten en uzelf

Hotel App

Een hotel app is voor zowel uw gasten als uzelf een uitkomst op velerlei gebied.  Een hotel app is namelijk in diverse situaties in te zetten, waarvan zowel uw gasten als uzelf zullen profiteren. Waar gasten met een hotel app bijvoorbeeld op het juiste moment en op de juiste plaats over de juiste informatie kunnen beschikken, kunt u als hotelondernemer uw gasten op hun wenken bedienen middels handige en daadkrachtige toepassingen. Een hotel app verbetert daarmee uw gastvriendelijkheid, service, dienstverlening en informatievoorziening.

Hotel App met diverse toepassingen

Een hotel app is op verschillende manieren in te zetten. Elke toepassing heeft daarbij zijn eigen mogelijkheden en doelen. Zo bestaat er bijvoorbeeld een app voor hotels die – zoals de naam ‘Gastgemak App‘ al zegt – vooral op informatievoorziening gericht is. Gasten worden middels deze hotel app in staat gesteld om informatie op hun smartphone of tablet te ontvangen, terwijl ze die normaal gesproken in een overvolle envelop met folders en andere papieren zouden ontvangen. Informatie over bijvoorbeeld openingstijden, belangrijke telefoonnummers, maar ook omgevingsinformatie, acties of het restaurantmenu kunnen eenvoudig en mooi vormgegeven aangeboden worden. Overzichtelijk voor uw gasten en een krachtig communicatiemiddel voor u.

Een heel ander soort app voor hotels is te zien bij de Schoonmaak App. Waar deze hotel app in eerste instantie op u als hotelondernemer is gericht, zullen ook uw gasten enorm van deze hotel app profiteren. De Schoonmaak App stelt medewerkers (receptionistes en schoonmaaksters) namelijk in staat om hun werkzaamheden eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk in te plannen, terwijl ook het contact tussen de receptionistes en schoonmaaksters vereenvoudigd wordt door deze hotel app. Schoonmaaksters kunnen de schoon te maken hotelkamers namelijk gemakkelijk op hun smartphone inzien en vrijgegeven, terwijl receptionistes dit in de hotel app eenvoudig in kunnen zien. De Schoonmaak App stelt uw receptionistes op deze manier dus in staat om snel te kunnen zien welke kamers al schoon zijn gemaakt en welke nog gedaan moeten worden. Hoe profiteren uw gasten hier uiteindelijk van? Simpel: ze worden duidelijk geïnformeerd, kamers worden efficiënt en dus goed schoongemaakt en als klap op de vuurpijl kunnen gasten vaak eerder hun hotelkamer betrekken dan voorheen mogelijk zou zijn geweest. Wát een service!

Welke hotel app past bij u?

Zoals u merkt, zijn er vele toepassingen mogelijk met een hotel app. Ook voor uw hotel zijn er diverse mogelijkheden. Ontdek welke hotel app bij uw hotel past en hoe u nog klantvriendelijker te werk kunt gaan!

(120)