Verwen jezelf met Cacharel parfum

Verwen jezelf met Cacharel parfum

Cacharel is in 1962 opgestart door Jean Bousquet die in 1932 geboren is in Parijs. Jean Bousquet heeft twee jaar gewerkt als designer voordat hij zijn eerste modehuis oprichtte. Het succes van zijn eerste modehuis motiveerde hem om Cacharel op te starten. Cacharel groeide snel doordat de kleidingstukken van Cacharel op covers van verschillende Franse modemagazines werden afgebeeld. In 1969 begon Cacharel met het exporteren van zijn modelijnen. In het begin alleen heren-, dames- en kindermode, maar daar voegde zich al snel brillen, lingerie, briefpapier, badmode en parfum bij. Cacharel was een van de eerste modehuizen die het ready-to-wear concept in de Haute Couture introduceerde. Het merk Cacharel valt onder L’Oreal Luxe. De L’Oreal groep is wereldwijd een van de grootste cosmeticabedrijven.

Cacharel parfum

Het eerste Cacharel parfum kwam in 1978 op de markt. Anais Anais is een ultra-vrouwelijk parfum met de geur van zoete roos, lelie en oranjebloesem. Cacharel parfum heeft een dromerig imago en laat liefde, bloemen en romantiek in de parfums terug komen.  Cacharel is een intiem merk wat jonge vrouwen met hun parfum haar diepste emoties laat uiten. Cacharel parfum is er voor elke fase van het leven van een jonge vrouw. Zou heb je Amor Amor, Noa, Catch Me en Lou Lou. Stuk voor stuk ruiken deze parfums heerlijk en zijn ze voor alle jonge vrouwen geschikt. Het nieuw parfum van de Amor Amor lijn; Amor Amor in a Flash is in 2013 gelanceerd. Dit parfum ruikt naar karamel, vanille, kaneel en appel. Er is ook een Cacharel parfum voor mannen, deze heet Cacharel Pour Homme.

Cacharel parfum online bestellen?

Als je Cacharel parfum online wilt bestellen kun je het beste naar www.parfumswinkel.nl gaan. Deze webshop levert de volgende dag als je voor 17:00 besteld mits het product voorradig is. Bovendien zit er standaard 25% korting op de producten van Cacharel.

(119)