Goedkope drukkerij

Goedkope drukkerij

Ik heb nogal wat drukwerk en daarvoor heb ik een goedkope drukkerij gevonden. Ik verzorg voor een middelbare school de huisstijl. Dat houdt in dat ik alle communicatiemiddelen van onze school voorzie van onze huisstijl.

Ik moet er voor zorgen dat onze flyers voor bijvoorbeeld opendagen de zelfde stijl hebben als bijvoorbeeld ons briefpapier. Degoedkoopstedrukkerij.nl is voor mij echt een uitkomst. Bij deze drukkerij kan ik eenvoudig al ons drukwerk bestellen en ik krijg het allemaal bezorgd bij ons op school. Daarnaast heb ik een standaard contactpersoon die weet hoe onze huisstijl is en mij ook heeft geholpen die compatible te maken voor al ons drukwerk.

De verhoudingen op een visitekaartje zijn toch anders dan op bijvoorbeeld een grote poster. Dergelijk persoonlijk advies is erg fijn en dat is een van de redenen dat ik uitermate tevreden ben over degoedkoopstedrukkerij.nl.

Drukkerij met zeer deskundige medewerkers

Het fijne aan degoedkoopstedrukkerij.nl is dat de mensen die er werken echt verstand hebben van wat ze doen. Het is niet zo, dat wanneer er een opdracht binnen komt dat ze alleen op ‘print’ drukken, het drukwerk in een doos stoppen en op sturen. Nee, bij deze drukkerij wordt er echt gekeken naar het bestand dat je aanlevert.

Er wordt gekeken of het bestandstype goed is en of het ontwerp op papier ook goed uit de verf komt. Zo voorkom je dat je bijvoorbeeld met 3000 flyers zit die je niet kan uitdelen, om dat de helft van de tekst is weggevallen. Deze situatie had ik bijna gehad, ware het niet dat ze bij de drukkerij het ontwerp hebben nagekeken en hebben aangepast. Daarom ben ik zo blij met degoedkoopstedrukkerij.nl en blijf ik voor deze school het drukwerk bij deze drukkerij doen.

Ik ben tot nu toe altijd tevreden geweest met het resultaat!

(233)