Zeer goedkope gadgets en andere spullen kopen op Chinese webshops.

Zeer goedkope gadgets en andere spullen kopen op Chinese webshops.

Wil jij ook Zeer goedkope gadgets en andere zeer goedkope spullen kopen op chinese webshops? Lees dan dit artikel:

Er zijn tegenwoordig een heleboel Chinese webshops die gadgets en allerlei andere dingen verkopen met prijzen waar in Nederland of Europa zelfs niemand tegen op kan, en dit is bijna altijd gratis verzonden! Zo kun je al hoesjes voor je telefoon kopen vanaf 0,50 of usb kabeltjes voor 1,00.

Chinese webshops?

Chinese website zijn bij een beperkt aantal mensen al erg bekend alleen de meeste mensen vinden het nog een beetje ‘eng’ bestellen op een buitenlandse website met prijzen die te mooi om waar lijken te zijn, toch is dit echt waar en kun je zelf een product kopen voor Bijv. 0,20 cent en dit gratis laten verzenden. Maar hoe kan dit dan? Daar komen we later op terug in dit artikel. Er zijn verscheidene websites die erg goed zijn en waar je zonder zorgen spullen kunt kopen, mocht er iets niet goed zijn dan kun je ze mailen en zorgen ze dat dit word opgelost door je het geld terug te storten of een nieuw product op te sturen. Voor de betere of minder goede webshops kunt u kijken op www.BuitenlandseWebshop.nl voor de beste reviews van webshops en gadgets.

En hoe kan dit dan?

Hoe kunnen deze webshops zo’n lage prijs hebben voor hun producten die hier in Nederland al gauw 4/5x zo duur zijn?
Deze webshops zitten meestal in de buurt van een groot industrie terrein zoals shenzen(china) waardoor ze de producten direct vanuit de fabriek kunnen leveren en geen extra omwegen hebben.

En hoe kan het dat deze webshops gratis kunnen verzenden?
De meeste webshops zitten op industrie terrein zoals eerder gezegt, ook wel de Export Processing Zones genoemd. Dit zijn speciale industrie gebieden waarin de chinese overheid de handel stimuleert, ook worden de milieu regels wat minder streng genomen wat ook weer geld bespaart. Ook zijn de verzendkosten in china al veel lager plus dat de chinese overheid subsidie geeft op de post en dat de pakketjes met honderden tegelijk worden verzonden wat ook weer korting oplevert, de kosten die overblijven worden dan weer verrekent met de prijzen in de webshop.

Dus wat houd je nu nog tegen? Kopen in chinese webshops is veilig zolang je de reviews na kijkt. Ook kunt u een kijkje nemen op www.BuitenlandseWebshop.nl .

(272)