Oblivion

Oblivion

Oblivion is een film die geregisseerd is door regisseur Kosinksi. Deze regisseur heeft ook TRON: Legacy uit 2010 geregisseerd. De Oblivion is een science fiction film met veel actie. De producent van deze film heeft onder meer The Planet of the Ape geproduceerd.  De film duurt 125 minuten

Het verhaal

Het verhaal speelt zich af in de toekomst. Je ziet dat de aarde niet meer herkennen is. De hoofdrol speler is Jack Harper. Hij maakt een deel uit van een heel grote operatie die bezig is. De doel van de operatie is om belangrijke grondstoffen te delven. Dit is tegen de angstaanjagende vijand. Die heet The Scays. Het leven van de hoofdrol speler veranderd snel op een dag. Dit komt doordat hij een onbekende vrouw red. De vrouw zat in een ruimteschip. Dit leidt tot een paar gebeurtenissen die de hoofdrol speler meemaakt. Dit roept vragen bij hem op, omdat de lot van de mensheid in zijn handen ligt.

De cast

Tom Cruis als commander Jack Harper

Andrea Riseborough als Victoria Olsen

Morgan Freeman als Malcom Beech

Olga Kurylenko als Julia Rusakova

Nikolaj Coster- Waldau als Sykes

Melissa Leo als Sally

Zoë Bell als Kara

Abigail Lowe als Julia’s kind

Isabel Lowe als Julia’s kind

David Madison als Grow Hall

Mening

Na de Oblivion te hebben gekeken, hebben we gemerkt dat de film naast science fiction een avontuurlijke film is. De film verdient een 8. Dit komt doordat het verhaal erg bijzonder is. Het is niet wat je van een science fiction film verwacht.

(155)