Waarom zou je eigenlijk kiezen voor een vlinderstrik?

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor een vlinderstrik?

Wij zijn natuurlijk helemaal weg van de vlinderstrik en zullen je daarom eerder vragen: why not? Maar het moet toegegeven worden: er zijn toch nog wat mensen die vlinderstrikjes associëren met oubolligheid, kalende opa’s met toupetjes en bretels. Terwijl dit allang niet meer aan de orde is. De vlinderstrik is inmiddels een ware concurrent van de stropdas geworden, waar de stropdas steeds minder gedragen wordt, is de vlinderstrik aan een opmars bezig. En  dat is absoluut niet zonder reden! Maar STRICKIE vindt het een goed idee om eens aan te geven waarom de vlinderstrik wat trouwens ook wel de vlinderdas wordt genoemd, het momenteel als accessoire wint van de stropdas.

5 goede redenen waarom de vlinderstrik wint

De vlinderstrik is allesbehalve oubollig. Vlinderstrikjes zijn juist helemaal van nu en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ben je nog niet overtuigd? Overweeg dan even, dat:

  1. We moeten niet teveel naar andere moeten kijken, maar er is toch echt een illuster rijtje strikkendragers. Laten we starten met Winston Churchill. Groots leider, Brits en speelde een hele belangrijke rol in de 2de wereldoorlog. Owja, de man had absoluut smaak, met een dandy look kwam hij voor de dag. Altijd afgetopt met een mooie vlinderstrik. Na dit icoon, valt alles een beetje in het niet, maar afsluitend kunnen we nog mannen als Brad Pitt, Willem Albert Wagenaar benoemen als vervend strikkendragers. Doe er je voordeel mee. Deze mannen, hadden naast verstand, best smaak.
  2. Vlinderstrikjes de leukste conversaties teweeg kunnen brengen. Je zult op z’n minst wel door één persoon worden aangesproken op je keuze, of dit leuk is of niet ligt een beetje aan je eigen sociale vaardigheden en persoonlijkheid natuurlijk. Maar je hebt in elk geval meer kans om met mensen in gesprek te raken, dan met een stropdas. Wij vinden dit echt wel een plus.
  3. Vlinderstrikken van alle tijden zijn. Kun je je een historisch tijdperk herinneren zonder vlinderstrikjes (met uitzondering van de prehistorie dan)? Wij ook niet.
  4. Mensen die een vlinderstrik dragen over het algemeen als zelfverzekerd, origineel en interessant worden gezien. Je durft immers anders te zijn dan de meute en dat spreekt voor je.
  5. Vlinderstrikjes bij STRICKIE in onwijs leuke kleuren en meerdere varianten beschikbaar zijn. Je vindt dus altijd een strikje dat perfect bij jou past! Echte must haves, ook voor de koters heeft STRICKIE een mooie strikje ontworpen.

STRICKIE geeft identiteit, maar nog belangrijker STRICKIE geeft onderscheidt en karakter. Bekijk de shop op www.strickie.nl.

(48)