Voordeel bij jouw nieuwe paar schoenen

Voordeel bij jouw nieuwe paar schoenen

Als we het over een bekende schoenenwinkels hebben, dan hebben we het al snel over Van Haren. Van Haren heeft ondertussen al 3175 winkels in meer dan 20 landen. Van Haren is een schoenenwinkel waar je voor een leuk prijsje aan mooie schoenen kunt komen. De schoenen zijn van goede kwaliteit en zeer goed betaalbaar. Ze verkopen schoenen voor jong en oud. Het motto van Van Haren is: “mooie schoenen hoeven niet perse duur te zijn”. Van Haren kan schoenen zo goedkoop verkopen, omdat ze simpelweg groot inkopen. Naast al die winkels heeft Van Haren ook nog een grote webwinkel waar je kunt shoppen voor de leukste schoenen. Naast schoenen vind je in het assortiment ook tassen en accessoires.

Van Haren
Al ruim 80 jaar is Van Haren een toonaangevende winkel in de Nederlandse schoenenbranche. In Nederland heeft Van Haren maar liefst 139 filialen en daarnaast ook nog een grote webwinkel die bijzonder goed en dus veel bezocht wordt. Van Haren is één van de grootste en succesvolste schoenenretailers in Nederland. Het hele gezin kan in principe een bezoekje brengen aan Van Haren. Ook is het fijn dat alle maten van Van Haren gewoon in de schoenenwinkel staan. Zo kun je de maat zelf passen en hoef je niet elke keer te wachten op een medewerker. Je kunt wel altijd terecht bij een medewerker van Van Haren voor professioneel advies.

Kortingen bij Van Haren
Bij Van Haren kun je leuke schoenen krijgen voor een scherpe prijs. Maar je kunt het nog goedkoper maken, als je gebruikt maakt van aanbiedingen en kortingen. Je kunt bijvoorbeeld wachten tot Van Haren sale houdt. Maar je kunt ook gebruik maken van Van Haren kortingscodes. Denk aan een kortingscode waarmee je 40% korting krijgt op alle herenschoenen. De kortingscodes kun je gebruiken bij het afrekenen van een bestelling. Als je de kortingscode invult wordt de korting meteen in je eindbedrag verrekent.

(130)