Waarom is een Siematic keuken beter dan andere keukens?

Waarom is een Siematic keuken beter dan andere keukens?

Wat is het onderscheidend vermogen van Siematic?

Siematic is in de keukenbranche een van de bekendste merken. Maar waarom kent bijna iedereen Siematic en hoe zijn ze hier gekomen. Oftewel, wat is het onderscheidendvermogen van een Siematic keuken? Ligt het aan de marketing van Siematic of ligt het puur aan de keukens zelf.

Het succes van Siematic keukens

Sinds 1929 bestaat het merk Siematic, zij waren een van de eerste. Daarom is Siematic ook een begrip geworden in de keukenbranche. Want als je als bedrijf een hele lange levensduur hebt, dan moet je wel goed zijn. Ook nu nog zorgt Siematic ervoor dat ze niet alleen meelopen in de markt, maar dat ze ook voorop blijven lopen in de markt. Ze zijn altijd opzoek naar de nieuwste ontwikkelingen en zorgen ook dat zij de nieuwste ontwikkelingen in huis hebben. In de loop der tijd veranderen behoeften van mensen en daarmee ook de behoeften in de keuken. Bij Siematic wordt overal rekening mee gehouden, zelfs met de gezinssamenstelling.

Verschillen ten opzichte van andere keukens.

Een groot verschil is dat Siematic gebruik maakt van de duurzaamste materialen die beschikbaar zijn voor keukens. Hierbij is het belangrijk dat deze materialen voldoen aan keurmerken. Siematic prijst zichzelf dan ook in de markt met ‘duurzaamheid’. Bij de Nederland wordt dit gezien als ‘goed voor het milieu’. Bij Siematic moeten materialen lang meegaan, omdat ook het materiaal deels bepaald hoe lang een keuken meegaat.

Een keuken is niet iets wat je om de twee jaar vervangt, een keuken moet jarenlang meegaan. Met een keuken van Siematic ben je daarvan gegarandeerd. Een goede winkel waar je een Siematic keuken zonder problemen en met veel kennis en ervaring kan aanschaffen is Aswa Keukens. Neem er eens een kijkje en vraag naar advies voor jouw droomkeuken.

 

(410)