Verschillende soorten hairextensions

Verschillende soorten hairextensions

Altijd al gedroomd van een mooi kapsel met een volle haardos? Dan zijn hair extensions misschien ook wel iets voor jou, hoewel het wel belangrijk is goed op te letten waar en hoe je deze laat plaatsen. Om te beginnen kan niet iedereen even mooie hairextensions plaatsen, waardoor je achteraf misschien spijt zou kunnen krijgen. Ga daarom altijd naar een zaak die beschikt over de juiste kennis van hairextensions. Wat voor hairextensions zou jij graag willen hebben en zou je de kleur dan anders laten zijn dan je eigen haarkleur? De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos, waardoor ook jij binnenkort kunt genieten van een mooie bos met haar!

Snel hairextensions

Als je dacht dat het onmogelijk was, om snel hairextensions in je haar te laten plaatsen dan klopt dat echt niet. Er zijn namelijk hairextensions die voorzien zijn van een clip. Met deze vorm van hairextensions ben je in een paar minuten klaar. Hairextensions met een clip gebruik je meestal, wanneer je langer of voller haar wilt. Deze haal je trouwens wel uit het haar tijdens het douchen, want zo kunnen ze veel langer meegaan.

Weave hairextensions

Weave heeft een heel groot voordeel, want je hoeft je geen zorgen te maken over het feit dat de hairextensions uit zouden kunnen vallen. De hairextensions worden namelijk als het ware in je eigen haar gevlochten. Een ander voordeel van deze hairextensions is, dat er geen chemische middelen gebruikt worden in het haar.

Hairextensions door middel van microringen

Microringen zijn hele kleine ringetjes, maar hebben wel de kleur van je eigen haar. Je wilt toch niet dat het erg opvalt dat je hairextensions hebt, waardoor dit echt een mooie manier is. Doordat de ringetjes zo klein zijn, kan men ze stevig richting de hoofdhuid duwen om deze vervolgens dicht te kunnen knijpen. Als je hairextensions wil die erg lang blijven zitten, dan zul je hier heel veel plezier van kunnen beleven. Let wel goed op, want met dun haar is dit misschien niet een uitstekende keuze en kan het zijn dat er een andere vorm van hairextensions aanbevolen wordt, Dit komt vooral, doordat je niet wilt dat het erg opvalt dat je hairextensions draagt, waardoor het beter kan zijn te kiezen voor een flip in hair. Dit zorgt namelijk voor een natuurlijke uitstraling bij mensen die last hebben van dun haar.

Wat is een flip in hair?

Als jij dun haar hebt is dit een uitstekende oplossing, maar ook is de flip in hair superhandig als jij je haren gewoon een beetje wilt verlengen. Dit is een haarstuk dat aan een heel dun visdraadje is bevestigd, waardoor het zeker niet opvalt als je het gaat dragen. Wel is het handig de flip in hair goed te onderhouden, omdat het haarstuk zo heel lang mee kan gaan.

Meer mogelijkheden

Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden, maar misschien zijn er voor jou tot nu toe niet voldoende mogelijkheden. Maak dan gerust een afspraak bij een specialist om te zien welke mogelijkheden echt geschikt zijn voor jou haar!

(4)