Trendy 2015

Trendy 2015

Trends heb je altijd in de mode, maar ben je ook echt trendy als je deze mode volgt? Misschien ben je het ook wanneer je lekker jezelf blijft en juist daardoor anders bent dan anderen? Toch zijn er een aantal kledingtrends die je misschien toch niet wilt missen deze zomer. De zomer van 2015 is namelijk op het gebied van kleding wel divers en uiteenlopend. Er zit voor iedereen wel iets bij wat bij hem of haar past.

Effen of druk

Je kunt deze zomer alle kanten op met je kleding. Het is in om effen kleding te dragen, en dan ook vooral kleur op kleur. Kostuums zijn het helemaal deze zomer en wil je echt succes hebben dan draag je een kostuum met een blauwe kleur. Maak het geheel compleet met een italiaans overhemd en je kunt zeker weten goed voor de dag komen.

Maar niet alleen effen kleding is in. Ook italiaanse t-shirts of overhemden met een drukke en vooral grote print zullen vooral de boventoon voeren. Je moet er misschien van houden, maar grote afbeeldingen zullen het goed doen deze zomer. En er is natuurlijk keuze genoeg, voor ieder wat wils.

Spijkergoed

Wat je zeker vaak zult zien en wat echt weer hot is deze zomer, spijkergoed. Spijkergoed wat op elkaar gedragen wordt. Het wordt vooral chic en effen en het wordt dus een combinatie van spijkerbroek met daarop een spijkeroverhemd en spijker blazer. Wil je voorlopen dan kun je nu alvast beginnen met het dragen van spijker combinaties.

Schoenen

Schoenen maken de man zeggen ze wel eens. En het klopt ook wel, maar er wordt steeds relaxter mee omgegaan. Draag je een pak dan wordt het zelfs geaccepteerd dat je er sneakers onder draagt. Kies wel voor nette schone versies, dus niet van die oude All-Stars onder je kostuum gaan dragen. Witte schoenen kun je ook dit jaar weer goed dragen. En een verandering, de schoenen krijgen een wat hogere zool zodat je wat langer lijkt.

Tip: kies voor kwaliteit en zorg dat ze schoon en netjes blijven. Wit hoort wit te zijn en hoe nieuwer je schoenen eruit zien hoe beter..

Accessoires

Ook mannen dragen steeds meer accessoires tegenwoordig. Een horloge, ring, armband, ketting en heren zonnebril horen er allemaal bij. Toch is de uitdrukking ‘Less is more’ nog steeds van toepassing. Maak het allemaal niet teveel en kies er liever één die goed bij de rest past.

(72)