Red Valentino, sprookjesachtig en fantasievol

Red Valentino, sprookjesachtig en fantasievol

Red Valentino is het zusje van het grote modehuis Valentino. Het grote Italiaanse modehuis Valentino kenmerkt zich door de verfijnde karakteristieke eigenschappen. Echter is Red Valentino iets anders dan we gewend zijn van Valentino. Red Valentino is namelijk een stukje hipper, met een sprookjesachtig accent. Red Valentino verteld ook wel een modern sprookje. In de kledingstukken van Red Valentino is dan ook altijd iets fantasievol of sprookjesachtig terug te vinden. Denk hierbij aan strikjes, bloemetjes, bolstaande rokjes en ga zo maar door.

Red Valentino, het modemerk

Red Valentino is een exclusief merk waardoor het niet in iedere winkel verkrijgbaar is. Net zoals bij het modemerk Valentino, is Red Valentino opgericht door de wereldberoemde modeontwerper Valentino Garavani. Ieder jaar weer is Red Valentino te vinden op de New York Fashion week waar zij haar nieuwe collectie presenteert. Ieder jaar weer heeft de nieuwe collectie iets fleurigs, mysterieus en sprookjesachtigs. Een modern sprookje, met de klassieke stijl van Valentino: een ideale combinatie voor elke modeliefhebber.

Red Valentino, waar is dit merk verkrijgbaar?

Zoals hierboven al vermeld is Red Valentino een exclusief modemerk. Dit houdt in dat Red Valentino dan ook niet in iedere winkel verkrijgbaar is. In enkele exclusievere modewinkels is dit merk verkrijgbaar. Het is dus goed mogelijk dat het dichtstbijzijnde verkooppunt behoorlijk wat kilometers weg is. Een tip is dan ook om eens online te kijken naar de kleding van Red Valentino. Online zijn er een redelijk aantal verkopers van dit merk waardoor je een betere keuze hebt dan wat je zou hebben als je naar één winkel gaat. Dit komt omdat online het assortiment veel groter is. Zelf koop ik eigenlijk altijd mijn Red Valentino kleding bij Sisera. Zij hebben namelijk altijd de laatste mode van Red Valentino in hun assortiment, waarbij er ook nog eens erg veel leuke jurkjes, topjes, shirts, rokken en truien van dit merk te vinden zijn. Bij Sisera.nl weet ik dat ik altijd slaag!

(141)