Uw huis weer waterdicht?

Uw huis weer waterdicht?

U komt in de ochtend beneden om weer naar het werk te gaan en u stapt zo in een grote plas water. Uw leiding is gesprongen en overal ligt water, wat een ramp. Nu kunt u oneindig zoeken naar een loodgieter die dit probleem voor u oplost. Maar dat hoeft niet, wij zijn de goedkoopste en de beste. U kunt ons dag en nacht bereiken, wij hanteren namelijk een 24 uurs service. Dus ook als u midden in de nacht achter een lekkage komt kunt u ons bellen. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe.

Lekkage ontdekt

U komt er gelukkig op tijd achter, u heeft namelijk een lekkage. Het enige wat u in hoeft te typen is bijvoorbeeld, lekkage Breda, in een zoekmachine zoals ‘Google’. Zo vind u altijd een loodgieter bij u in de buurt en hoeft u niet alle telefoon boeken meer bij na. Maar wij doen nog veel meer als bijvoorbeeld alleen een leiding repareren. Wij doen namelijk ook aan het ontstoppen van uw riool en het onderhouden van uw gevel, leidingen inspecteren met een kleine camera, zing- en loodwerk inspecteren.

Lekkage verhelpen

Als u ons heeft gebeld of via een offerte aanvraag op de site heeft ingeschakeld komen wij zo spoedig naar u toe. Wij hebben een lekkage zo gerepareerd bij u. We kunnen met de technieken van tegenwoordig het lek ook zo vinden. We hebben tegenwoordig namelijk een camera die we in uw leidingen kunnen doen en zo in uw leidingen kunnen kijken. Ook met speciale vloeistoffen hebben wij zo het lek gevonden. Als u een lekkage heeft weet u dus wie u moet bellen. U schakelt De-Lekkage natuurlijk in. Wij vinden elk lek bij u in huis, als het in de leidingen zit of juist op het dak, dat is allemaal geen probleem voor onze experts en wij komen uw lekkage verhelpen.

(132)