Hoe draag je een onzichtbaar T-shirt onder een overhemd

Hoe draag je een onzichtbaar T-shirt onder een overhemd

Een overhemd schijnt vaak door, waardoor je bijna genoodzaakt bent om een T-shirt of hemd onder het overhemd aan te trekken. Een T-shirt onder een overhemd zie je dan ook vaak nog zitten. Dit wil je liever niet. Het liefst zou je een onzichtbaar T-shirt dragen onder een overhemd. Hierdoor ziet je outfit er netter uit en zie je minder snel zweetvlekken zitten. Tevens is het dragen van een T-shirt onder de buitenste laag ook nog eens hygiënischer. Hier een aantal praktische tips waar je op moet letten wanneer je een onzichtbaar T-shirt wilt dragen onder een overhemd.

Model van het T-shirt

Let goed op het model van het T-shirt. Zorg ervoor dat het T-shirt goed aansluit bij jouw lichaamsbouw. Er zijn veel verschillende basic T-shirts van stretch tot long fits, zodat jij zeker bent van een T-shirt dat goed aansluit en niet onder het overhemd slobbert. Dit kan er slordig uitzien wat je liever niet wilt. Iedere man wil er natuurlijk net bij lopen. Kijk dus goed naar de verschillende modellen die er zijn en kies een shirt die het beste aansluit bij jouw lichaamsbouw.

De hals van het T-shirt

Naast het model is de hals erg belangrijk. Zeker wanneer je geen stropdas draagt en wat knoopjes loslaat van het overhemd kan het T-shirt eronderuit komen. Als je graag wilt dat het T-shirt onzichtbaar blijft is, wil je dan liever een V-hals dragen. Op deze manier blijft het T-shirt onzichtbaar onder het overhemd. Er zijn tegenwoordig ook diepe V-hals T-shirts verkrijgbaar, waardoor je meer knoopjes los kunt doen.

Kleur van het T-shirt

De kleur van het T-shirt is erg belangrijk voor als je het T-shirt onzichtbaar wilt dragen onder het overhemd. Vaak kiezen mannen ervoor om een wit T-shirt te dragen onder een wit overhemd. Een wit T-shirt zie je vaak nog onder het overhemd doorschijnen. Hierdoor is het altijd aan te raden om een T-shirt te dragen die het meest op je eigen huidskleur lijkt zodat de overgang van kleuren niet zo opvalt.

De lengte van het T-shirt

De lente van het T-shirt is erg belangrijk, met name voor de langere mannen. Je wilt niet dat het T-shirt uit je broek kruipt en vervolgens onder je overhemd uit komt. Dit ziet er slordig uit en wil je dus voorkomen. Hierdoor is het verstandig om een lang T-shirts te dragen onder je overhemd.

Let dus goed op deze tips bij het winkelen voor een onzichtbaar T-shirt voor onder je overhemd.

(95)