Trendy retro scooter: de Vespa Primavera

Trendy retro scooter: de Vespa Primavera

Wat voor type scooter past bij jou? Dat is iets wat je je afvraagt wanneer je een scooter gaat kopen. Er zijn namelijk flink wat scooters op de markt. Zeker wat design betreft zijn er veel mogelijkheden. Retro scooters zijn vandaag de dag erg populair. Een voorbeeld van zo’n retro scooter is de Vespa Primavera. Door de elegante en tijdloze uitstraling valt de Vespa Primavera erg op. Naast de eigen stijl van de scooter, zorgt dit model voor veel comfort en functionaliteit.

Vespa primavera 2018

Retro scooters staan bekend om de klassieke uitstraling. Je kunt scooters in een retro-uitvoering herkennen aan het grote stuur en de chromen details. De Vespa Primavera heeft deze eigenschappen ook. Een Vespa Primavera kopen doe je natuurlijk niet alleen voor het design. Vespa modellen hebben veranderingen ondergaan op het gebied van veiligheid en comfort. Zo is de vernieuwde Vespa Primavera motorisch verbeterd. Ook de voorvering is beter dan die van de voorganger. Het nieuwe model geeft de bestuurder en de passagier meer ruimte. De wielbasis is en het zadel zijn namelijk groter. Dit doet ook veel goeds voor het comfort en de stabiliteit van de scooter. Ook kun je meer spullen vervoeren in de buddybak, die een stuk groter is geworden. Een ander leuk extraatje: de buddybak kan elektrisch worden geopend met een afstandsbediening.

De Vespa Primavera kan best tegen een stootje. De sterke aluminium velgen zijn ook wat groter dan die van haar voorgangers. Ook praktisch is het vernieuwde dashboard met een digitaal instrumentenpaneel. Vespa heeft ook nagedacht over de veiligheid. Zij hebben nieuwe LED-verlichting als dagrijverlichting en achterlicht ingebouwd. Waardoor u beter zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Vespa Primavera kopen

Bij het aanschaffen van een Vespa scooter heeft u zelf veel keus wat uitvoering betreft. Je kunt voor een bromvariant kiezen, waarbij een helm dragen verplicht is of voor een snorvariant, waarbij je geen helm hoeft te dragen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om accessoires toe te voegen. Alles om je Vespa nóg mooier te maken.

(94)