Op zoek naar de beste camping

Op zoek naar de beste camping

Wilt u binnenkort gaan kamperen maar weet u niet waar? Er zijn allerlei leuke camping in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Daarom is het moeilijk om een keuze te maken. Gelukkig zijn er verschillende websites waar je online camping kan vergelijken. Hier kunt u bepaalde campings selecteren op regio.

Op zoek naar een kleine camping

Kleine camping hebben een kleiner formaat dan een gewone camping. Het is er rustiger, u leert snel de rest van de vakantiegangers kennen en er is een ongedwongen sfeer. U kunt er echt in alle rust genieten. Houdt u van kleine campings? Maak dan een keuze uit verschillende kleine campings in Nederland. U kunt ook kiezen voor een boerencamping in Nederland of juist voor een natuurcamping in Nederland.

Kleine campings in het buitenland

Ook in het buitenland zijn er erg veel leuke kleine campings. Denk aan kleine campings in Frankrijk, kleine campings in Duitsland en kleine campings in Oostenrijk. Het aantal kleine campings in Europa blijft ook maar groeien!

Glamping: glamorous kamperen

Houdt u meer van luxe? Dan is glamping echt iets voor u! Bij glamping is de accommodatie al op locatie voor u opgezet. Zo hoeft u niet met allerlei spullen te slepen en kan u juist in alle luxe genieten. Voorbeelden van glamping accommodaties zijn luxe safaritenten, boomhutten, tipi’s en pods. U kunt door heel Europa glamperen. Maar ook gewoon in Nederland.

Glamping in Nederland kan op onwijs veel plekken. Kies bijvoorbeeld voor glamping in Drenthe of Glamping in Limburg. Ons eigen land heeft onwijs veel te bieden en er blijft altijd wel een plekje over die u nog niet heeft gezien.

Of ga de grens over voor glamping in Frankrijk, glamping in Duitsland of glamping in België. In heel Europa zijn de prachtigste glamping campings.

(38)