Hippe Eastpak tassen voor op school

Hippe Eastpak tassen voor op school

Schooltassen moeten niet alleen functioneel zijn. Het mogen ook hippe tassen zijn. Tegenwoordig zijn er een heleboel tassenmerken op de markt die leuke tassen maken in allerlei kleuren, materialen en stijlen. Ook de manieren waarop je de tassen kan dragen verschillen bij de verschillende modellen.

De meeste studenten maken gebruik van de klassieke rugtas. En de merk die het meest populair is heet Eastpak. Hoewel Eastpak een heleboel normale rugtassen maakt die qua ontwerp niets opmerkelijks te bieden heeft zijn er toch wel een aantal ontwerpen die in het oog springen. Bovendien is Eastpak populair vanwege de uitzonderlijke garantie van 30 jaar. Veel studenten hebben een beperkt budget en willen niet elkaar noodgedwongen een nieuwe rugtas kopen. In dat geval geeft Eastpak de garantie dat je slechts één keer in je gehele studentenperiode een rugzak hoeft te kopen. Waar je wel op moet letten is dat je er een laptop in kan doen als je die vaak op school gebruikt. Als het niet past kun je altijd nog naar schoudertassen kijken in plaats van naar rugtassen.

De stijlvolle Returnity Collection van Eastpak

Ondanks de vele standaard Eastpak modellen zijn er een aantal modellen die wel zeker modieus zijn. Daaronder valt o.a . de Eastpak Killington. De Killington is onderdeel van de Returnity Collection van Eastpak en is een stoere backpack met 29 liter inhoud. De das is gemaakt van polyester en leer en heeft een mooie bruin en beige kleur. Als je niet van bruin houd maar het model je wel aanspreekt is er ook nog een zwarte versie verkrijgbaar. Deze rugtas is een absolute klassieker en ziet er toch uniek uit.

De Eastpak Padded Pak’r

De rugtas waar Eastpak om bekent staat is de Padded Pak’r. Het is de rugtas waar je vele studenten mee ziet rondlopen. Hoewel het model al jaren bestaat is Eastpak elk jaar wel druk bezig de collectie uit te breiden door het model in verschillende kleuren en printjes te gieten. Zo vindt je altijd wel een kleur en stijl die bij je past.

Omdat Eastpak tassen zo populair zijn kan je de tassen online al snel vinden en bestellen. Het handige aan online tassen bestellen is dat je een rugtas niet hoeft te passen. Het enige waar je naar hoeft te kijken is of je het model mooi vindt en of de garantie en prijs voldoet aan je wensen.

(259)