Een vrouw kan niet zonder tassen

Een vrouw kan niet zonder tassen

Dames zijn gek op tassen en dat is begrijpelijk. Een tas kan namelijk een outfit helemaal afmaken en is zeer functioneel. Tassen kun je dan ook niet genoeg hebben als vrouw, want voor elke gelegenheid wil je gewoon een passend exemplaar.

Voor elke gelegenheid een tas
Elke gelegenheid is anders en daar hoort ook een ander soort tas bij. Wanneer je bijvoorbeeld een feestje hebt is een clutch een ideaal soort tas om mee te nemen. Vooral als je een jurkje aan hebt is het lastig om je persoonlijke spullen mee te nemen, dan is een tas dus de ideale oplossing. Een clutch past perfect bij een jurkje en kan je outfit ook nog eens een finishing touch geven. Ook tijdens een dagje weg is een tas erg handig. Voor dit soort gelegenheden is een schoudertas of handtas erg geschikt. Je kunt er naast je persoonlijke spullen ook eens wat extra’s in doen, denk bijvoorbeeld aan een flesje drinken en een stuk fruit. Zo heb je altijd wat bij je. Voor vrouwen met kinderen is een tas eigenlijk niet meer weg te denken. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel leuke luiertassen.

Afstemmen
Naast dat je je tas afstemt op de gelegenheid, zijn er nog meer bepalende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het weer, de omgeving en natuurlijk de outfit. Een tijdloze zwarte tas mag eigenlijk bij geen enkele vrouw in de collectie missen. Deze tas kan namelijk altijd en overal, ongeacht je outfit, het weer, de omgeving of de gelegenheid. Een tas is een erg persoonlijk item, het laat namelijk heel veel van de persoon zien. Bijna geen enkele vrouw zal het huis verlaten zonder haar tas bij zich te hebben. En wist je dat tassen, na schoenen, het meest populaire modeaccessoires zijn? Naast functioneel dus ook echt een mode must have.

(144)