Gerichte MRI scan

Gerichte MRI scan

Mijn broertje is een fanatieke tennisser. Hij traint vier keer per week en tennis is echt zijn leven. Echter tijdens een training is hij lelijk ten val gekomen. Hoe hij precies is gevallen weet eigenlijk niemand, maar zijn knie deed ongelofelijk veel pijn. Hij is toen gelijk naar het ziekenhuis gegaan waar ze röntgenfoto’s hebben gemaakt, alleen kwam daar niets concreets uit. Hij heeft toen een tijdje rust genomen en de klachten namen ook wel af. Op een gegeven moment begon hij weer rustig met sporten. In het begin ging dit goed, tot dat de klachten weer in alle hevigheid terug kwamen. Ik had van bekenden gehoord dat je bij Prescan snel terecht kunt voor het ondergaan van een MRI scan. Mijn broertje heeft naar Prescan gebeld en hij kon binnen 1 dag terecht.

Snel duidelijkheid
Mijn broertje was de terugkerende pijn meer dan zat en besloot een afspraak te maken bij Prescan voor een MRI scan van zijn knie. Echter had hij geen verwijzing van een arts dus kwamen de kosten voor eigen rekening. Dit heeft hij voor lief genomen, omdat hij graag zo snel mogelijk weer aan het sporten wilde. Hij heeft gekozen voor Prescan om diverse redenen. Ten eerste omdat hij daar snel terecht kon, maar ook omdat Prescan al meer dan 10 jaar marktleider is op het gebied van preventief medisch onderzoek. Daarnaast zijn de recensies over Prescan zeer positief. Tijdens de MRI scan werd onder meer het volgende in beeld gebracht:

  • Knieschijf
  • Kniegewricht
  • Kniebanden

Artsen kunnen aan de hand van de MRI scan gelijk zien of er sprake is van slijtage of ontstekingen. Direct na het MRI onderzoek kreeg mijn broertje al de uitslag. Naast dat de artsen hem de uitslag gaven, hebben ze ook vrijblijvend advies aan hem gegeven. Mijn broertje heeft Prescan als een zeer prettig ervaren.

(132)