Met korting naar het Kroller Muller museum

Met korting naar het Kroller Muller museum

Er zijn tientallen verschillende uitjes waar je naartoe kan om een goede invulling van je dag te verzorgen. Een van de mogelijkheden waar je naartoe zou kunnen gaan is het Kroller Muller museum. In het Kroller Muller museum kun je verschillende dingen bezichtigen en ruiken aan de mooie verzameling beeldende kunst. Een onderdeel van wat het Kroller Muller museum bevat zijn bijvoorbeeld ook wereldberoemde schilderijen van Vincent van Gogh. Hiernaast is in het Kroller Muller museum ook de beroemde beelden tuin te vinden. Een bezoekje hieraan kan je doen verbasen wat hedendaagse en oude kunstenaars al wel niet konden uitbeelden met beelden.

Verschillende acties om bij het Kroller Muller museum te komen
Tegenwoordig hoor je vaak of zie je vaak dat er voor bepaalde museums kortingacties gelden. Of bij bijvoorbeeld dierentuinen kun je bij de supermarkten vaak kortingacties vinden. In de meeste gevallen kun je bij een bepaalde besteding aan boodschappen een extra gratis kaartje krijgen of kun je met korting naar de dierentuin. Ook bij het Kroller Muller museum is het mogelijk om met korting naar toe te gaan. Er zijn diverse mogelijkheden om te reizen naar Kroller muller met korting. Hieronder worden enkele van de mogelijkheden opgesomd. Let wel op dat deze acties geregeld kunnen wijzigen of tot een bepaalde datum geldig zijn.

Kinderen gratis laten meereizen
In heel september is het mogelijk om gratis met kinderen te reizen. Met een volwassen oudere is het mogelijk om tot 3 kinderen tot en met 11 jaar gratis mee te laten reizen. Deze volwassene moet een betalende passagier zijn (18 jaar of ouder). Verder geldt deze actie enkel in de provincies Gelderland, een deel van Flevoland en in een deel van Overijssel. Informeer hier goed naar zodat je niet voor verrassing komt te staan. Tevens is deze acties alleen geldig van 1 september tot en met 30 september 2014.

(94)