Vrouw veroorzaakt botsing door ontharen bikinilijn

Vrouw veroorzaakt botsing door ontharen bikinilijn

Dat mensen zich met meerdere dingen bezig houden tijdens het autorijden is algemeen bekend. Het komt voor dat men een sigaretje opsteekt, in de neus peutert of met de telefoon aan de slag gaat. Er zijn daarom ook reclames op TV verschenen over het SMS gedrag achter het stuur. Een vrouw uit Florida maakte het echter nog veel bonter en probeerde zelfs haar bikinilijn te ontharen.

De Amerikaanse deed een goede poging maar slaagde er niet in om zich van alle haren te ontdoen. Ze veroorzaakte namelijk een botsing toen ze haar bikinilijn aan het bijwerken was terwijl ze nog autoreed. Hierdoor raakten zowel de dame als haar bijrijder lichtelijk gewond. Opvallend is ook dat de bijrijder, haar ex-man, dit gevaarlijk tafereel toeliet.

Megan Mariah Barnes, de mevrouw uit Florida, wilde haar bikinilijn ontharen terwijl ze onderweg was naar haar nieuwe vriend. Het is vreemd dat haar ex-man meereed die zich, vanaf zijn passagiersstoel, bezig hield met het stuur. De vrouw was niet meer in staat om haar pick-up Chevrolet op tijd te laten stoppen, waardoor ze tegen een andere auto aan botste.

Gevolgen

Het blijkt dat de vrouw beter voor permanent ontharen had kunnen kiezen waardoor ze zich niet meer zou hoeven scheren tijdens het autorijden. Door het voorval loopt Barnes het risico om een jaar de cel in te gaan. Ze reed namelijk onverzekerd rond en was bovendien niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Ook probeerde ze de politie te misleiden.

Na het incident probeerden Barnes en haar ex-man nog van stoel te ruilen zodat de politie niet te weten zou komen dat de vrouw schuld heeft aan de botsing. De misleiding werkte echter niet, want een oplettende agent ontdekte dat de verwondingen alleen konden ontstaan door de airbag die aan de bestuurderskant zit. Het bericht werd gepubliceerd door de New York Post.

(110)