U Bent Anti Puistjes? Maak Er Dan Komaf Mee!

U Bent Anti Puistjes? Maak Er Dan Komaf Mee!

Anti Puistjes producten heb je waarschijnlijk al bij de vleet geprobeerd, anders was je hier niet terecht gekomen. Er  zijn zo ontzettend veel producten op de markt, dat je na verloop van tijd gewoon niet meer weet wat te gaan gebruiken.

Wat bevat een goed anti puistjes product?

In eerste instantie moeten het producten zijn met natuurlijke ingrediënten om je opnieuw die mooie strakke huid te schenken. Volgende ingrediënten zijn een must:

  • Voor de reiniging van je gezicht : natuurlijk rozenwater is een belangrijk ingrediënt om de huid te verzachten en roodheid weg te nemen. Rozenwater werd reeds omstreeks het jaar 1000 n.C. ontwikkeld door een Arabisch wetenschapper en staat bekend voor zijn helende werking.
  • Wat de verzorging betreft, een absolute must de dag van vandaag is een serum, omdat dit een snelwerkende substantie is waardoor je héél vlug resultaten zult waarnemen. Voornaamste ingrediënten zijn beta-haver glucanen voor een snelle regeneratie van je huid.  En niet te vergeten coloïdaal zilver die antibacteriële eigenschappen heeft. Het doodt dus de bacteriën waardoor verdere uitbreiding van de acne onmogelijk is. Een echte aanrader voor in uw anti puistjes arsenaal!
  • Wat de hydratatie van je huid betreft, is hyaluronzuur een aan te raden toevoeging. Dit beschermt de huid zorgvuldig en zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. Toevoegingen van lijnzaadolie maken de huid weer elastischer en herstellen de lipidenlaag van je huid.

Alle producten moeten een superlichte textuur hebben, zodat ze makkelijk ’s morgens en ‘savonds kunnen worden gebruikt. Ze mogen geen parabenen en allergenen bevatten. Hou dit nauwkeurig in de gaten! Zie er ook op toe dat de producten boordevol natuurlijke elementen zitten, zoals hierboven beschreven, lijnzaadolie, rozenwater, colloïdaal zilver,  omega 3-6-9  voor een langdurige en permanente verbetering van de huidconditie.

Wens je onmiddellijk meer te weten over de ideale anti puistjes middelen zonder zelf op onderzoek te moeten gaan?

(102)