Beleggen voor beginners

Beleggen voor beginners

Beleggen voor Beginners

Beleggen op de (wereldwijde) financiële markt klinkt niet als iets dat voor iedereen is weggelegd. Maar beleggen is voor iedereen mogelijk, of u nu beginners of professional bent. De voornaamste oorzaak hiervan is dat u tegenwoordig niet perse hoeft te beleggen via de bank. U kunt zelf online investeren op de financiële markt. U bijvoorbeeld vanaf uw eigen computer aandelen Apple kopen. En als u een beginner bent, kunt u hier nog risicoloos mee oefenen ook nog. Hoe u hier als aankomende online belegger gebruik van kunt maken leg ik u in dit artikel uit.

Risicoloos online beleggen

Zonder risico te lopen online beleggen klinkt te mooi om waar te zijn. Toch kunt u dit bij veel online brokers toch echt doen. En hier zit geen addertje onder het gras. U kunt namelijk een simulatieaccount aanmaken. Op deze account krijgt u oefen-geld waarmee u beleggen via het platform kunt oefenen. Op deze manier kunt u zonder risico te lopen oefenen met investeren in financiële producten. Hierdoor kunt u niet alleen de gebruikersvriendelijkheid van het handelsplatform testen maar ook uw vermogen trainen om betere toekomst-verwachtingen te doen.

Welke broker kiezen

Bij het kiezen van een online broker komen vele factoren kijken. Zo spelen gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid bij de meeste beleggers het meeste mee. Deze gebruiksvriendelijkheid kunt u testen door een simulatierekening te openen. U hebt keuze uit verschillende (goedkope) online brokers zoals Plus500, Zulutrade, Markets.com, binck en Mijn broker.

Bij veel online brokers krijgt u ook bonus geld bij stortingen of bij het verifiëren van uw telefoon-nummer. Helaas is het niet mogelijk om “Gratis” bonus geld direct uit te laten betalen. U zult dit geld moeten “verhandelen” tot de online broker het vrij geeft. Maar u heeft op die manier wel “echt geld” waarmee u het beleggen kunt oefenen. Bij Plus500 krijgt u €20.00 echt geld op uw handelsrekening voor het verifiëren van uw telefoon-nummer. Dit soort aanbiedingen maken beleggen ook leuk voor beginners!

Heeft u een online broker gekozen ? dan is het tijd het financiële product te kiezen. Analisten zien aandelen Apple als een goede investering! Misschien iets voor u ?

(147)