Stijve spieren en gewrichten is één van de meest veelvoorkomende klachten

Stijve spieren en gewrichten is één van de meest veelvoorkomende klachten

Mensen die fysiek zware arbeid leveren hebben vaak last van pijnlijke spieren en stijve gewrichten. Onbehandeld kan dat leiden tot langdurige blessures en aandoeningen. Hierbij kan je denken aan beschadigde gewrichten en ontstoken pezen. Maar niet alleen mensen die fysiek zwaar werk doen hebben hier last van. Veel mensen hebben een kantoorbaan en die werken achter de computer. Dit is voor het menselijk lichaam een erg onnatuurlijke houding. Mensen zitten vaak voorovergebogen wat een stijve en pijnlijke nek tot gevolg heeft. Daarbovenop klagen veel mensen met een kantoorbaan over pijnlijke schouders.

Voorkom blijvende schade aan je nek, schouders en rug

Het is niet ongebruikelijk dat mensen die jarenlang dagelijks langdurig achter een bureau zitten blijvende schade ontwikkelen aan de rug. De hoofdoorzaak is dat mensen door pijnlijke spieren anders gaan zitten. Door van positie te veranderen worden spieren vaak ontlast maar komt er meer druk te staan op de rug- en nekwervels. Vroegtijdig beginnen met het behandelen van pijnlijke spieren kan blijvende schade voorkomen. Zo kan iedereen pijnvrij door het leven en wordt er geen blijvende schade opgebouwd in gewrichten en wervels.

Een massage biedt uitkomst

Een massage biedt vaak een oplossing voor dergelijke blessures. Echter, zoals iedereen weet zijn masseurs erg duur en als ze niet door de verzekering gedekt worden niet te betalen door de gewone Nederlander. Bovendien hebben massages alleen een langdurig effect als ze met regelmaat gegeven worden. Door de hoge prijs zijn regelmatige massages niet haalbaar voor de meeste mensen.

De massagebaden van Silverspas

Gelukkig zijn er ook oplossingen waarbij geen masseur nodig is. Silverspas ontwikkelt en bouwt massagebaden die met innoverende techniek een onovertroffen ervaring leveren. Silverspas heeft de technieken en methodes van professionele masseurs nauwkeurig te bestudeerd. Vervolgens is de opgedane kennis gebruikt voor het ontwikkelen van massagebaden. Deze baden zijn totaal anders dan standaard bubbelbaden en de twee zijn eigenlijk niet met elkaar te vergelijken. De naam zelf zegt al genoeg, een massagebad is er om te masseren. Dit heeft niet alleen een therapeutische werking op het lichaam, het is ook ontzettend ontspannend en daardoor goed voor de geest. De massagebaden van Silverspas is de oplossing voor mensen met rug-, schouder- en nekklachten. Het is cruciaal om deze klachten te behandelen zodat blijvende schade kan worden voorkomen.

(44)