Kies een passende verzenddoos om producten te versturen

Kies een passende verzenddoos om producten te versturen

Wil je een product naar iemand versturen en ben je op zoek naar een geschikte manier om het te verpakken? Kijk dan eens bij Gepakt.nl. Zij verkopen verzenddozen in veel modellen en diverse maten. De dozen zijn leverbaar in standaardmaten maar als je daar niet mee uit de voeten kunt is het ook mogelijk maatwerk aan te vragen.

Grote keuze in verzenddozen

Een verzenddoos dient natuurlijk wel aan bepaalde eisen te voldoen maar deze hebben hoofdzakelijk te maken met het product dat je erin wilt doen om te versturen. Zo kies je voor producten die tegen een stootje kunnen voor een verpakking die van wat minder dik karton gemaakt is maar een delicaat product pak je beter in een wat steviger exemplaar in.

Standaardmaten en maatwerk mogelijk

Kies ook altijd de juiste grootte die bij het product past. Als je eenmaal gekozen hebt voor een bepaald model kun je ook nog een keuze maken in de afmetingen. Is de juiste maat niet beschikbaar dan neem je het beste even contact op met het bedrijf en bekijken ze wat er mogelijk is. Ze hebben alle dozen zelf op voorraad en kunnen dan voor je kijken of ze er eentje op maat kunnen leveren.

Doos op maat met jouw wensen

Bij Gepakt.nl bestel je eenvoudig online en kun je ook op die manier aangeven wat je wilt. Zo is het ook mogelijk de kleur van de verzenddoos aan te passen of er een naam of logo op te laten zetten. Een doos op maat is gepersonaliseerd en de ontvanger kan ook direct zien van wie deze afkomstig is.

In alle hoeveelheden mogelijk

Verzenddozen kun je in verschillende aantallen bestellen maar ook voor een paar of slechts eentje kun jij bij Gepakt.nl terecht. Maatwerk wordt vanuit het bedrijf zelf geleverd en is in kleine oplages mogelijk.

 

 

(45)