Helende Werking Natuurstenen

Helende Werking Natuurstenen

Natuurstenen komen over een periode van miljoenen keren tevoorschijn. Elke natuursteen heeft zijn eigen kenmerken. Natuurstenen die voor de gezondheid worden gebruikt, hebben ook psychologische en mentale voordelen. In de wereld van vandaag zijn natuurstenen erg populair. Natuurstenen, vooral jonge vrouwen, kettingen, ringen, armbanden etc. Het wordt gebruikt als accessoire.

Edelstenen_MAshop

Op aarde zijn veel natuurstenen te vinden. Enkele van deze; agaat, turkoois, koraal, jade, amethist, alexandriet, apatiet, asterisk, smaragd, diamant, amazonesteen, bloedsteen, amber, azuriet, chrysocolla, citrien, fluoriet, granaat, hematiet, marineblauwe steen, kopersteen, jadesteen, maansteen, morganiet, onyx, saffier, robijn, parel, tijgeroog, topaas etc. er zijn veel natuurstenen.

Eigenschappen van Natuurstenen

Natuurstenen zijn stenen die mensen helpen om van stress af te komen. Natuurstenen helpen mensen om mentaal en psychologisch te ontspannen, afgezien van het gebruik van behandelingen. Tegenwoordig stralen natuurstenen, met name de voorkeur van vrouwen, positieve energie uit.

Natuurstenen hebben verschillende geometrische vormen. Natuurstenen kunnen door buigen worden gevormd en hun gebruik is veelzijdig. Zo kan hij zelfs in bloemenvazen ​​worden geplaatst.

Natuurstenen geven verlichting aan mensen en ze hebben patronen vermengd met levendige kleuren die de ogen aanspreken. Natuurstenen worden ook in de moderne wereld als toebehoren gebruikt. Het wordt gebruikt in binnen- en buitendecoraties volgens het concept. Het wordt gebruikt met drum- en drum loze modellen. De modellen die geschikt zijn voor de kleur en het woningtype kunnen we gebruiken in patronen met mozaïekcoating. Het is erg handig voor wanddecoraties. Ideaal voor baliemedewerkers op het werk.

Agaat:

Het is een geluks- en zegensteen. Het bevordert de bloedcirculatie. Het beschermt de mannelijke klier bij mannen en de eierstokken bij vrouwen. Het activeert de geslachtsorganen. Het is een Hangers - MAShopsymbool van gezondheid en levensduur. Oranje agaat helpt je de goede kanten van dingen te zien als je je onrustig en hopeloos voelt. Het kost de moeite zonder reden. Je geniet van het leven met gele agaat. Vuurstroom versterkt je verlangen om je te concentreren op het moment dat je leeft. Het zorgt voor ernst, uithoudingsvermogen en rust. Het lost negatieve emoties op en beschermt het innerlijke zelf. Het geeft je vertrouwen.

Amber (Amber): Struma is goed voor astma, bronchitis en allergie. Als talisman werd het zowel gebruikt als bescherming tegen blind geluk als om fortuin aan te trekken. Het spijsverteringssysteem brengt de interne klieren in evenwicht en versterkt de lever door te reinigen. De temperatuur die het verspreidt, wordt meestal om de nek gedragen omdat het infectie voorkomt en een rol speelt bij de behandeling van verkoudheid. Er wordt aangenomen dat het keel- en schildklierinfecties beter behandelt dan welke andere steen dan ook.

Amethist:

Het is goed bij stress, migraine, anorexia, oogpijn, longaandoeningen. Het versterkt het immuunsysteem. Het wordt gebruikt om het kwartskristal te zuiveren. Het is een met positieve energie geladen kristal. Het draagt ​​ook deze last over op de drager. Het vergroot je hersenkracht. Het is een bloedzuiveraar. Het maakt onze negatieve energieën leeg en stelt ons in staat vredig en fit te zijn. Bij gebruik met roze kwarts versterkt het de geest. Het is goed voor alcoholisten en beschermt het hart.

Diamant:

De diamant, die wordt beschouwd als de meest kostbare steen uit de oudheid, heeft de voorkeur in verlovingsringen, omdat wordt aangenomen dat het de liefde tussen mannen en vrouwen versterkt. De diamant, die zuiverheid, liefde en vreugde zou brengen, symboliseert moed en liefde. Elmas nodigt je uit om eerlijk te zijn tegen jezelf en anderen door je voor je leven aan te moedigen volgens spirituele en morele overtuigingen.

Saffier:

Saffier, bekend als sky ruby, komt van het woord sapphirus, wat Latijns blauw betekent. Het kan blauw, roze, oranje, geel, groen, paars en zwart of transparant zijn. Het is een heilige steen die koningen en vorsten door de geschiedenis heen hebben gedragen om zichzelf te beschermen tegen kwaad, verraad en magie. Er wordt ook gezegd dat het verschillende ziekten geneest. Transparante saffier geeft je intens vertrouwen, liefde en licht. Blauwe saffier geeft een gevoel van vrijheid door de emotionele lasten van emotioneel trauma te verwijderen.

Smaragd:

Door zijn groene kleur staat het bekend als een symbool van vruchtbaarheid, vruchtbaarheid en regen. Er wordt aangenomen dat het de verbeeldingskracht verbetert, het geheugen versterkt. Het verhoogt de productiviteit bij vrouwen en mannen.

Robijn:

Er wordt aangenomen dat het beschermende eigenschappen heeft tegen ongeluk, incompetentie, vechten, vijand, aanval, vroegtijdige sterfgevallen en geestesziekten. Ruby wordt de heer van de stenen genoemd in India. Het geeft vitale en warme creatieve energie die leidt tot zuivering en verandering.

Bron: MAshop

(35)