Een 3D of 4D echo in omgeving Breda

Een 3D of 4D echo in omgeving Breda

Als je zwanger bent is het erg leuk om een echo te laten maken. Dit kan bijvoorbeeld bij Pretechoenzo in Oudenbosch, dit ligt in de omgeving van Breda. Bij een 3D of een 4D echo krijg je beelden in realistische roze gladde tinten. Bij een 3D echo zijn deze beelden stilstaand en bij een 4D echo bewegen deze beelden zelfs. Zo krijg je een erg realistisch beeld van je kindje. De 3D en de 4D echo zijn het meest optimaal om te doen tussen 24 en 30 weken van zwangerschap.

 

Week 24 tot 30

In week 24 van je zwangerschap gaat de gewichtstoename van je kindje erg hard. De baby is al druk bezig om zich klaar te maken voor de geboorte. De ontwikkelingen gaan erg hard, de hersenen groeien namelijk snel, de longen zijn bijna helemaal ontwikkeld en de baby is aan het oefenen met ademhalen. Het gehoor van de baby is ook sterker geworden, dus je kindje kan jou horen ademhalen en praten. Als je kindje nog geen slaapritme heeft ontwikkeld, gebeurt dat ook deze week.

In week 26 van de zwangerschap begint je kindje steeds beter te horen, dus praat vooral lekker tegen je baby. De hersenactiviteit is al in zoverre ontwikkeld dat de baby reageert op jouw stem of op geluiden van buitenaf. Hier merk je niks van. Je kindje kan zelf zelfs ook al een beetje geluid maken, omdat de stembanden langzaam aan het ontwikkelen zijn. Helaas kun je dit zelf nog niet horen.

Je kindje krijgt meer kracht en spiertjes in week 28 van je zwangerschap. De ontwikkelingen blijven zich voortzetten, zo worden de verhoudingen steeds beter, het hoofdje is niet meer groter dan het lijfje. Door de toenemende kracht van je kindje, kan het zijn dat je het schoppen steeds beter gaat voelen.

Je baby gaat steeds meer een persoonlijkheid ontwikkelen in week 29 van de zwangerschap. Vooral als dit niet je eerste kindje is, kun je dit soms merken. De ene baby beweegt meer dan de andere en het slaapritme kan ook verschillen.

 

Pretecho

Deze ontwikkelingen zijn hartstikke leuk om te volgen. Behalve dat het leuk is, geeft het vaak ook nog eens een geruststellend gevoel dat alles goed verloopt. Voor veel stellen is het leuk om een reeks van echo´s te laten doen gedurende de zwangerschap. Zo krijg je een compleet vastgelegd beeld van de hele zwangerschap. Voor een 3D of 4D echo in de omgeving Breda kun je dus terecht bij Pretechoenzo.

baby-200760_640

(64)