Stratenmaker Dordrecht vinden voor straatwerk

Stratenmaker Dordrecht vinden voor straatwerk

In Dordrecht heeft een bewoner te maken met de bestrating van een lange oprijlaan in zijn grote tuin. Dat is werk voor een professionele stratenmaker Dordrecht. Omdat de oprijlaan minder vaak bereden wordt, kan over diverse verbanden waarin de bestrating wordt aangelegd worden nagedacht. De bewoner gaat eerst zoeken op internet naar stratenmakers Dordrecht. Het ene verband ziet er mooier uit dan het andere, maar is vaak bewerkelijker en dan komen de kosten in het geding. Deze worden ook bepaald door de keuze van het soort straatbaksteen of zelfs beton- of kalkzandklinker. Ze kunnen met of zonder schuine kant (vellingkant) zijn uitgevoerd. Eerst maar eens met een professional praten.

Stratenmaker Dordrecht zoeken

Op internet zoekt u naar een stratenmaker Dordrecht of stratenmaker Rotterdam omdat dat ook in de buurt is. U zoekt er twee op aan de hand van de informatie op hun sites, die u geschikt lijken. Met beide gaat u het gesprek aan om van hen een indruk te krijgen. U legt uw plan uit en spreekt met hen over de keuze van een geschikt verband, waarin de bestrating wordt gelegd. U beslist tenslotte dat beide, onafhankelijk van elkaar een aantal offertes moeten uitbrengen. Offertes aanvragen kan gemakkelijk op BesteBedrijven.nl.

Offerte opvragen

Na overleg met beide stratenmakers Dordrecht vraagt u een offerte aan voor: een keperverband (visgraad onder 45 graden t.o.v. straatas), een halfsteensverband (haaks op  straatas en bandopsluiting), stenen in waalformaat (210 x 50 mm) en dikformaat (210 x 70mm). Kortom vier aanbiedingen per potentiële aannemer. Het keperverband oogt fraaier en ligt stabieler, maar is in zijn afwerking bij de bandopsluiting veel arbeidsintensiever. Het halfsteensverband werkt met hele en halve stenen, is in zijn verband minder sterk, maar voor een oprijlaan sterk genoeg en is dus sneller gelegd. Omdat van de waaltjes er honderd en van de bakstenen in dikformaat er zeventig In de m2 gaan, is alleen al om die reden de eerste per m2 leggen het duurst.

(121)