Actieve jongerenvakanties

Actieve jongerenvakanties

Jongerenvakanties zijn onder jongeren een waar begrip. De meeste jongerenvakanties gaan naar bekende badplaatsen als Salou, Blanes, Sunny Beach of Pula. Toch is er voor de actieve jongere ook veel te beleven, zonder dat je gelijk in the middle of nowhere terecht komt. Ben je op zoek naar een actieve jongerenvakantie, maar met de mogelijkheid om lekker uit te gaan, te genieten van een biertje of drankje op een terras en met een levendige omgeving? Dan zijn de groeps jongerenvakanties van Simi echt iets voor jou!

Voordelen van een actieve jongerenvakantie

Veel jongeren vakanties zijn niet zo heel actief. Als jongere ben je eigenlijk overdag vooral bezig met uitslapen, boodschapjes doen, drinken, aan het strand liggen en wachten tot het nachtleven weer begint. Hoe leuk is het om dan een jongeren-vakantie te boeken waar je prima uit kunt slapen (meestal dan), maar overdag van alles onderneemt, om in de avond te genieten van uitgaan of een drankje op een gezellig terras?

  • Een actieve jongeren vakantie levert veeeeeeel coolere foto’s op en geven je bragging rights.
  • Een jongerenvakantie waarin je overdag iets doet geeft je het gevoel veel langer op vakanite geweest te zijn.
  • Je leert je groepsgenoten veel beter kennen, waardoor het ’s avonds ook veel gezelliger wordt
  • Je doet eens iets anders dan al die anderen en krijgt adrenaline kicks die je niet snel in Salou zult beleven.

Waarheen op actieve jongerenreis?

Je kunt, helemaal afhankelijk van wat je zelf wilt, op zoek gaan naar een reisbestemming voor jongeren die bij je past. Zo organiseren we jongerenvakanties naar verschillende landen in Europa. Wat dacht je bijvoorbeeld van een actieve vakantie naar Frankrijk? Niet alleen is het er ontzettend mooi weer in de zomer, je zult merken dat er ook ’s avonds genoeg te doen is om een top jongerenvakantie te beleven. Op het programma en inbegrepen bij de prijs zijn activiteiten als raften, canyoning, kano raften en een spectaculaire Simi Survival Challenge waarmee we de jongerenreis afsluiten aan het eind van de vakantie.

Een andere populaire optie onder jongeren is het boeken van onze jongerenreizen Kroatie. We verblijven in de stad Split op een mooie 4-sterrencamping op slechts 30 meter van het strand op een locatie met prachtig uitzicht en de grote stad binnen handbereik. Overdag ondernemen we van alles en brengen we bijvoorbeeld een bezoek aan de Krka watervallen, maar ’s avonds en aan het eind van de middag heb je tijd om te genieten van zon, zee, strand en lekker uitgaan!

(92)